Yona seisoo lavalla keltaisessa mekossa.

Limingan kulttuurikevät 2023 – Yonan konserttiliput nyt myynnissä!

Laulaja-lauluntekijä Yona esiintyy uudistuneessa Heikki Sarvela -salissa torstaina 6.4. klo 19.00. Yona on julkaissut 12-vuotisella urallaan yhteensä kahdeksan studioalbumia, joista uusimman ‘Uni johon herään’ (2021) yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa. Yonan musiikissa tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla.

– Laajemmalle yleisölle Yona tuli tutuksi Vain elämää -ohjelman kautta ja nyt saamme hänet vieraaksi Liminkaan upeisiin ja uudistuneisiin konserttipuitteisiimme. Konserttiliput ovat myynnissä tästä päivästä alkaen Tiketti-lippupalvelun kautta, kertoo kirjasto- ja kulttuurijohtaja Janne Nevala.

Konserttilipun hinta on ennakkoon hankittuna 27,50 euroa Tiketistä ja Limingan kirjastolta. Mikäli lippuja jää, niitä voi ostaa myös ovelta. Ovelta ostettuna lipun hinta on 30 euroa. Pääset ostamaan lipun Tiketin kautta tästä linkistä. Lisätietoa konsertista saa kirjasto- ja kulttuurijohtaja Janne Nevalalta numerosta 050 318 2043 tai sähköpostitse osoitteella janne.nevala@liminka.fi.

Heikki Sarvela -sali on täysin uudistettu konserttisali, joka sijaitsee Limingan keskustassa lukion yhteydessä osoitteessa Linnukkatie 3. Tila on akustiikaltaan yksi Suomen parhaista kamarimusiikkisaleista. Uuden konserttisalin nouseva katsomo on 320-paikkainen, ja lisäpaikkoja on mahdollista kalustaa irtotuoleilla yli sadalle.  Salin valaistus ja audiovisuaalinen laitteisto on huippuluokkaa. Esteettömyys on otettu suunnittelussa huomioon. Heikki Sarvela -salissa järjestettäviin tapahtumiin pääset näppärästi kauempaakin: aivan salin tuntumassa on hyvät pysäköintitilat ja tarpeen vaatiessa lisää parkkipaikkoja löytyy vain kivenheiton päästä Krankka-areenan tai Lakeustalon pysäköintialueilta. Myös bussipysäkki sijaitsee salin läheisyydessä.

Limingan keskustan kartta, jossa näkyvät Heikki Sarvela -salin läheisyydessä olevat pysäköintialueet.