Paperisen kalenterin sivut.

Limingan kunnan uusi tapahtumakalenteri on avattu!

Limingan kunnan uusi tapahtumakalenteri löytyy tutulta paikalta, kunnan etusivulta, kertoo viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija Anu-Maija Kärjä.

– Olemme aloittaneet yhteistyön Kaleva Median tapahtumakalenteritoimijan kanssa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Limingassa tapahtumia järjestävien tahojen ei tarvitse syöttää tietoja moneen paikkaan. Kun tapahtumapaikaksi on merkitty Liminka, näkyy tapahtuma automaattisesti kunnan etusivulla olevassa syötteessä. Samalla lähipaikkakuntien asukkaat ja seudullamme vierailevat näkevät yhdestä kalenterista myös Limingan tarjonnan.

Uuteen kalenteriin yritykset, yhteisöt ja aivan kaikki kuntalaiset voivat viedä omia, julkisia tapahtumiaan. Vanha kalenteri lakkaa samalla toimimasta ja aiemmin julkaistujen tapahtumien järjestäjiin otetaan yhteyttä, lupaa markkinointiassistentti Hilkka Sandberg.

– Tapahtumasyöte ja ’ilmoita tapahtuma’ -painike löytyvät heti etusivulta osoitteesta www.liminka.fi. Tapahtuman luominen uuteen kalenteriin alkaa oman tilin luomisella. Kuntalaiset voivat luoda tilin omiin nimiinsä, yritysten ja yhteisöjen edustajat edustamilleen organisaatioille. Tilin luominen tapahtuu vaihe vaiheelta ja opastus tulee kätevästi tiliä luodessa. Neuvomme tarvittaessa, kuten aiemminkin!

Lisätietoja:

markkinointiassistentti Hilkka Sandberg, 040 579 5760, hilkka.sandberg@liminka.fi
viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija Anu-Maija Kärjä, 040 485 3783, anu-maija.karja@liminka.fi