Näyttelijä Aku Sipola ja klaffi

Limingan markkinointivideoon kaivataan vielä avustajia!

Limingassa kuvataan tämän viikon keskiviikkona markkinointivideoa, jota tähdittää liminkalaislähtöinen näyttelijä Aku Sipola. Kuvausvalmistelut ovat parhaillaan käynnissä ja liminkalaisia on ilmoittautunut avustajiksi jo kiitettävä määrä.

– Tuotantoyhtiöstä toivottiin, että Liminganlahden luontokeskuksella kuvattaviin kohtauksiin saataisiin mukaan ulkoilevia perheitä tai kaveriporukoita. Nämä kuvaukset alkavat klo 15.30. Luontokeskuksella on tarkoitus kuvata myös jonotuskohtaus klo 17.00 aikaan. Tähän kohtaukseen on toiveissa saada mukaan erityisesti aikuisia miehiä tai pariskuntia. Paikallaolon tarve on tunnista kahteen tuntiin, mutta jos haluaa osallistua kumpaankin kohtaukseen, niin sekin onnistuu, kertoo viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija Anu-Maija Kärjä.

Kiinnostuneet voivat olla tämän päivän aikana yhteydessä ohjaaja ja tuontantopäällikkö Saara Sundeliniin: saara@kojufilm.com, p. 050 322 6887. Huomisen aikanakin ehtii vielä mukaan, kun huomioi luontokeskukselle saapuessa toivotun asustuksen. Myös muutamaan vaativampaan rooliin voi vielä hakea mukaan.

– Itseneulotut tai itseneulotun näköiset pipot, huivit, puserot ja villasukat. Värimaailma saisi olla maanläheinen, tuotantoyhtiöstä kuvaillaan.

Lisätietoja saat tarvittaessa myös viestintä- ja tapahtuma-asiantuntijalta: 
Anu-Maija Kärjä, 040 485 3783, anu-maija.karja@liminka.fi

Lisäys 21.9. klo 15.00: Tuotantoyhtiö tiedottaa, että kuvausaikataulu on myöhässä puolesta tunnista tuntiin!