Limingan yrtystontteja markkinoidaan uusilla verkkosivuilla

Limingan yritystontteja markkinoidaan nyt supersankariteemalla: ”Maailman keskipiste onkin Liminka!”

– Olemme täällä auttamassa sinua, jotta yrityksesi lähtee lentoon. Yritykset ovat Limingan keskipiste, kertoo elinkeinojohtaja Teemu Haapala uusilla yritystontteja markkinoivalla sivustolla viitta hulmuten.

Viitta hulmuten? Kyllä. Supersankarit on aiemminkin valjastettu Liminkaa markkinoimaan. Nyt Lentävä Niittomies huhuilee yläilmoista radioaalloilla yritystontteja mainostaen, ja nettisivut tuovat samalla teemalla esiin Limingan kunnan parhaimmat puolet yrittäjänäkökulmasta.

–  Haluamme uusilla yritystonttisivuillamme tuoda esille selkeästi tiukat faktat pilke silmäkulmassa. Kuntamaailmankaan ei tarvitse olla aina niin vakava. Vanha sanonta, että tämä työpaikka ei ole mikään sirkus, on kumottu, Haapala höystää ja siirtyy faktoihin.

– Liminka on Suomen seitsemänneksi kouluttautunein kunta, joten osaavaa työvoimaa meiltä löytyy minkä tahansa alan yrityksen käyttöön.

Myös sijainti asiakkaiden näkökulmasta on elinkeinojohtajan mukaan ensiluokkainen.

– 60 minuutin etäisyydellä Limingasta on 300 000 asukasta. Limingan halki kulkevat nelostie ja kasitie, joten tänne on helppo tulla. Olemme myös viidentoista minuutin päässä Suomen toiseksi suurimmalta lentokentältä.

Haapalan mukaan kunnan ei pidä olla kasvun este vaan kasvun mahdollistaja.

– Panostamme ja kehitämme yritysalueitamme, jotta yrityksillämme on kaikki tarvittavat edellytykset kehittyä ja kasvaa.

Tarjolla on muun muassa yksi Suomen halvimmista valokuitukaapeleista.

– Me teemme töitä sen eteen, että Liminka on Suomen yritysmyönteisin kunta – haluamme, että Limingassa on helppo yrittää.

 

Elinkeinojohtaja Teemu Haapala seisoo supersankariviitassaan.
Yritystontteja markkinoidaan Limingassa supersankariteemalla. Elinkeinojohtaja Teemu Haapala heittäytyi tällä viikolla avatun yritystonttisivuston mainoskasvoksi.

Tällä hetkellä Limingasta löytyy yrityksiä niin kaupanalan kuin myös teollisuuden piiristä. Lisäksi kunnalla on vanhan nelostien varrella kierrätys-, bio- ja muulle ekologisuuteen tähtäävälle teollisuudelle varattu alue nimeltään Ekokortteli, johon on erilaisten alan yritysten helppo sijoittua.

– Vapaita tontteja löytyy lisäksi Limingan keskustan tuntumasta Liminganportin alueelta sekä Ankkurilahdesta Tupoksesta. Limingan Ankkurilahdessa asioi 2,2 miljoonaa asiakasta vuodessa. Tervetuloa meille asiakkaaksi, yrittämään ja myös asumaan, Haapala tiivistää ja kiittelee vielä onnistuneesta markkinointimateriaalista yhteistyökumppaneitaan.

– Radiomainoksessa näkyy ja kuuluu Bauer Median Heidi Romppaisen ja Miracle Soundin Rike Pietilän kädenjälki. Digitoimisto Innovator’s Clubin Eemil Mikkola tiimeineen on ollut isona apuna puolestaan sivuston luomisessa. Kuvat sivuille on ottanut Skopix Oy:n Seppo Kolehmainen.

Voit tutustua yritystontteja markinoivaan sivustoon tästä linkistä.