Liminka on Pohjois-Pohjanmaan liikkuvin kunta

Limingan kunnan pitkäjänteinen liikunnanedistämistyö huomioitiin Pohjois-Pohjanmaan liikkuvin kunta 2021 -palkinnolla lauantai-illan Urheilugaalassa.

– Kiitos tästä tunnustuksesta kuuluu kaikille liminkalaiselle liikuntaväelle, aktiivisille ohjaajille ja vetäjille, urheiluseuroille, yhdistyksille sekä liikunta-alan yrityksille. Kunnan rooli on toimia mahdollistajana ja tämä tunnustus on osoitus siitä, että tässä asiassa olemme onnistuneet hyvin, iloitsee palkintoa vastaaottamassa ollut kunnanjohtaja Pekka Rajala.

– Palkinto on hieno osoitus siitä, että yhdenvertaisten palvelujen kehittämisessä ja mahdollistamisessa on kunnassa menty oikeaan suuntaan. Koen palkinnon saamisen kertovan myös siitä, että poikkitoiminnallinen liikunnanedistämistyö sekä suunta varhaisen tuen palveluiden kehittämisessä on ollut ja on hyvä, toteaa myöskin palkintoa vastaanottamassa ollut liikuntapalvelupäälliikkö Janne Laamanen.

Limingan kunnan liikunnanedistämistyö huomioitiin myös viikkoa aikaisemmin järjestetyssä Palloliiton pohjoisen alueen palkintogaalassa, jossa se sai Respect-palkinnon jalkapallon ja futsalin olosuhteiden kehittämisestä.

Voit lukea lisää Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalan palkittavista ja tunnelmasta tästä linkistä.