Nuoret nauravat yhdessä.

Liminkalainen nuori: Vastaa kyselyyn ja vaikuta nuorisotalojen aukioloaikoihin!

Limingan päättäjät ovat tehneet aloitteen nuorisotalojen perjantai- ja lauantaiaukioloaikojen lisäämiseksi. Päättäjille annetussa vastauksessa on ehdotettu asian selvittämistä lapsivaikutusten arvioinnilla (LAVA). LAVA tarkoittaa sitä, että lasten ja nuorten mielipiteitä kysytään asioista, jotka koskevat lasten ja nuorten elämää ja arkea. Osana LAVAa toteutetaan tämä kysely, jolla haluamme kuulla sinun mielipiteitäsi:

  1. Nuorisotalojen aukioloajoista
  2. Nuorisopalveluista yleensä

Kysely on yksi osa lapsivaikutusten arviointia, ja sillä halutaan kerätä laajasti kaikkien teidän liminkalaisten lasten ja nuorten näkemyksiä nuorisopalveluista. Täydennämme arviointia toteuttamalla eri-ikäisille lapsille ja nuorille (7−12-vuotiaat, 13−17-vuotiaat ja yli 17-vuotiaat) työpajat, joissa pureudutaan syvemmälle lasten ja nuorten näkemyksiin, odotuksiin ja toiveisiin nuorisopalveluista.

On hienoa, jos mahdollisimman moni lapsista ja nuorista vastaa kyselyyn! Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme jäätelölippuja Limingan jäätelökioskille!

Vastaamaan pääset tästä linkistä. Vastaaminen vie aikaa noin viisi minuuttia.