Kokouskuva Liminka-logolla

Millainen oli Limingan kunnan vuosi 2021? Kunnanhallituksen listalla muun muassa tilinpäätös ja toimintakertomus

Kunnanhallitus tarkastelee maanantaina kokouksessaan Limingan kunnan vuotta 2021 useammasta näkökulmasta. Kokouksen asialistalla on nimittäin sekä vuoden 2021 tilinpäätös ja toimintakertomus että henkilöstökertomus.

– Tilinpäätösasiakirjat kertovat kattavasti kunnan taloustilanteesta. Lisäksi tilinpäätöksen liitteenä on toimintakertomus, joka kertoo sen, onko toimialoilla saavutettu valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet, kertoo hallintojohtaja Tarja Vilmunen.

Tillinpäätökset allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet ja kunnanjohtaja. Kunnanhallituksen käsittelyn jälkeen tilinpäätös jätetään tilintarkastajan tarkastettavaksi ja kunnanvaltuusto käsittelee tilinpäätöksen tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen.

– Henkilöstökertomuksen, jota usein myös nimitetään henkilöstötilinpäätökseksi, tehtävänä on antaa vuosittain tietoa ja kokonaisnäkemystä henkilöstön tilasta ja kehityksestä johtamisen sekä henkilöstön kehittämisen tueksi. Asiakirja on käsitelty ennen kunnanhallituksen esityslistalle tuloa jo kunnan työyhteisötoimikunnassa, jossa on jäseninä muun muassa henkilöstöjärjestöjen edustajat. Myös tämä asiakirja käsitellään vielä kunnanvaltuustossa.

Muihin kunnanhallituksen esityslistalla oleviin asioihin pääset tutustumaan tästä linkistä.