Klaffi, jossa tekstinä Liminka.

Näyttelijä Aku Sipola ottaa roolia entisen kotipitäjänsä markkinoinnissa – Liminka-aiheiseen videoon etsitään avustajia!

Limingassa työstetään ensi viikolla markkinointivideoa, jota tähdittää liminkalaislähtöinen näyttelijä Aku Sipola.

– Moni tuntee Akun hulvattomat roolisuoritukset Putouksesta – yritän olla paljastamatta liikaa, mutta käsikirjoitusten perusteella erinomaista on myös keskiviikkona kuvattava Liminka-setti hänen tähdittämänään. Yhteistyö ei lopu tähän videomateriaaliin, sillä tulevina vuosina saamme tehdä Akun kanssa enemmänkin yhteistyötä, kertoo elinkeinojohtaja Teemu Haapala.

Koju Film Companyn kuvausryhmä on liikenteessä keskiviikkona 21.9. eri puolilla Liminkaa. Työryhmän aikataulu on tiukka, sillä kuvaukset on tarkoitus hoitaa yhden päivän aikana. Tuotantoyhtiö etsii avustajia  kuvauksiin, jotka ovat ensi viikon keskiviikkona 21.9.

– Avustajia tarvitaan monenlaiseen lähtöön. Suurimmalle osalle ei ole luvassa puheroolia, mutta helppoja vuorosanojakin on muutamille tarjolla. Rooleissa jonotetaan tontteja, pyöräillään ja kävellään. Kuvauksia tehdään pitkin päivää muun muassa keskustassa, Vanhassa Limingassa sekä Liminganlahden luontokeskuksella. Paikallaolon tarve on tunnista kahteen tuntiin, mutta jos haluaa osallistua useampaan kohtaukseen, niin sekin onnistuu, kertoo viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija Anu-Maija Kärjä.

Aikataulut tarkentuvat alkuviikosta ja kiinnostuneet voivat olla yhteydessä ohjaaja ja tuontantopäällikkö Saara Sundeliniin: saara@kojufilm.com, p. 050 322 6887.