Vilho Lampi -museo sijaitsee keltaisessa uusrenessanssi-tyyppisessä kivirakennuksessa.

Näyttelyhaku Vilho Lampi -museoon kesäkaudelle 2023 on nyt auki!

Vanhasta Limingasta, idyllisestä ja inspiroivasta miljööstä, löytyy moneen taipuva näyttelytila, jonka haku tulevalle kesälle on nyt käynnissä. Vilho Lampi -museon vaihtuvissa kesänäyttelyissä on viime vuosien aikana nähty muun muassa useita yhteisnäyttelyitä, valokuvataidetta Onni Wiljami Kinnuselta  sekä kuvitustaidetta Matti Pikkujämsältä ja Milla Paloniemeltä. Lisäksi näyttelytiloissa on ollut esillä niin nykyteknologiaa hyödyntävää kuin perinteisempää maalaustaidettakin, kertoo kirjasto- ja kulttuurijohtaja Janne Nevala.

– Tila mahdollistaa lähestymisen taiteeseen monesta eri tulokulmasta ja toki Vanhaa Liminkaa idyllisempää näyttelypaikkaa on vaikea kuvitella. Vuoden 2023 aikana liitymme Museokortti-verkostoon, mikä mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden näyttelyille.

Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella 25.10.–31.12.2022. Mukaan liitetään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo ja hakemusta tukevaa kuva-aineistoa, johon toivotaan ladattavien tiedostojen sijaan suoraa linkkiä.

Haettavana on kolme näyttelyaikaa kesälle 2023:
7.6.–2.7.2023
5.–30. 7.2023
3.–27.8.2023

Hakemukset käsittelee Limingan kunnan kulttuurikehitystyöryhmä. Hakemukseen pääset tästä linkistä.

Lisätietoja saat kirjasto- ja kulttuurijohtaja Janne Nevalalta:
p. 050 318 2043, janne.nevala@liminka.fi