Kypsät omenat puussa.

Nyt Saunarantaa kannattaa suositella myös kaverille!

Hyvä kello kauas kuuluu ja paras suosittelija on oma tuttava, tämä huomattiin Limingan kunnan osastolla toissa viikonlopun Rakentaja 2021 -messuilla käydyissä keskusteluissa.

– Päätimme heti tarttua havaintoon ja tarjota suosittelijoille pientä porkkanaa. Tästä eteenpäin jokainen tonttivaraukseen johtava suositus palkitaan omenapuulla, kertoo elinkeinojohtaja Teemu Haapala.

Homma toimii näin: suosittele Saunarantaa ja ohjaa tuttava tekemään tonttivaraus Limingan kunnan asumisen ja rakentamisen sivuilla tästä linkistä.

– Tonttivarauksen jälkeen tuttavallesi lähetetään nettikysely, jonka yhteydessä hän voi ilmoittaa suosittelijan nimen yhteystietoineen.

Tämän jälkeen suosittelija saa ohjeistuksen omenapuun noutamista varten.

– Ei jonotusta, ei arvontaa, eikä muuta kyykytystä, listaa Haapala Liminkaan rakentamisen etuja.

Rakennusvalvonnan nopea ja hyvä palvelu on myös saanut rakentajilta kiitosta. Muitakin hyviä puolia Liminka tarjoaa yllin kyllin.

– Edulliset tontit, hyvät ja toimivat palvelut, uskomattoman laaja valikoima harrastuksia, kaikki lähellä, hyvää ja helppoa arkea – mitäpä sitä muuta ihminen tarvitsee, lataa kymmenen vuotta Limingassa asunut Haapala.