Lapset juoksevat Ojanperän koulun pihalla.

Ojanperän koululla kaksikielisen opetuksen hakuinfo maanantaina – ”Opetuksen myötä kiinnostus kieliin ja kansainvälisyyteen kasvaa”

Ojanperän koulun kaksikieliseen opetukseen ekaluokalle voi hakea kielirikasteisesta eskarista tai jos on hankkinut englannin kielen valmiuksia muualla, esimerkiksi asumalla ulkomailla. Infotilaisuus eskarin vanhemmille kaksikieliseen opetukseen hakemisesta järjestetään maanantaina 16.1.2023 klo 17.00 Ojanperän koululla, kertoo rehtori Raija Johnson.

– Kaksikielinen opetus tarjoaa lapselle haastetta. Osa opettajista ja ohjaajista on ulkomailta, ja meillä on myös partnerikouluja maailmalla. Opetuksen myötä kiinnostus kieliin ja kansainvälisyyteen kasvaa.

Kaksikieliseen opetukseen haetaan erillisellä lomakkeella. Lomake toimitetaan Ojanperän koululle maanantaina 23.1.2023 mennessä koulusihteerille. Lomake löytyy tästä linkistä.

– Täytättehän myös huoltajien haastattelulomakkeen kääntöpuolelta. Molemmat lomakkeet tulee olla täytettynä, ennen kuin soveltuvuuskartoituksen tulokset voidaan ilmoittaa.

Oppilaat valitaan eskareista soveltuvuuden perusteella. Soveltuvuuskartoitukset järjestetään to 26.1.2023 klo 9–11. Kartoitukseen ei tule erillistä kutsua. Vanhemmat tuovat eskarilaiset kartoitukseen ja noutavat heidät kartoituksen jälkeen.

Voit tutustua Ojanperän kouluun tarkemmin tästä linkistä.