Ryhmä henkilöitä istuu ringissä pallorahien päällä. Tilassa myös värikkäitä koristesateenvarjoja.

Poppaskonstit käytössä jo haastatteluvaiheessa!

Poppaskonsteja-rekrykampanja on edennyt haastatteluvaiheeseen. Avoinna olleisiin eri varhaiskasvatuksen tehtäviin tuli kiitettävä määrä hakemuksia, kertoo varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi.

– Kampanja on näkynyt positiivisesti ja vaikuttanut hakijamääriin. Hakijoita on ollut enemmän kuin osasimme odottaa. Nyt voin jo todeta, että saamme työkavereiksemme timanttisia uusia tekijöitä.

Tällä viikolla Lakeustalolla on haastateltu hakijiota jo varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, ja nyt haastattelut jatkuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajien haastatteluilla.

– Perinteisiä pöytiä ja tuoleja ei haastatteluissa nähdä, vaan käytössä on varhaiskasvatukseen sopivat konstit: niin haastattelijat kuin haastateltavatkin istuvat ringissä pallorahien päällä, Supperi kuvailee.

Näin tilaisuuden muodollisuus vähenee ja haastateltavat pääsevät pahimmasta jännityksestä.

– Ideaa on kehuttu ja ylistetty. Myös meidän työnohjaus pidettiin onnistuneesti tällä tavalla, joten päätimme, että tämä jää meillä elämään!

Limingan kunnan varhaiskasvatuksessa on ollut haettavana kaikkiaan parikymmentä työtehtävää. Haastattelut jatkuvat keskiviikkona ja valinnat tehdään viimeistään ensi viikon maanantaina.

Lisätietoja Poppaskonsteja-kampanjasta saat tästä linkistä.