Rantakylän avantouintikausi avataan lauantaina

Avantouintipaikan pukuhuoneen käyttöoikeuden osto avautuu tällä viikolla, ja avaukseen tarvittavat rannekkeet alkavat toimimaan lauantaina 1.10. alkaen. Kuinka hankkia käyttöoikeus ja ranneke?

– Käyttöoikeuden ja rannekkeen oston voi tehdä Limingan tilavarausjärjestelmästä, kertoo liikuntapalvelupäällikkö Janne Laamanen. 

Vanhat avaimet eivät toimi enää lokakuusta eteenpäin. Jatkossa rannekkeen noudettua, voi käyttöoikeuden hankkia omalta kotisohvalta.

Ostetun rannekkeen voi hakea virka-aikana (ma–pe klo 8–16) kunnanviraston infosta Lakeustalon 3. kerroksesta. Lakeustalo löytyy osoitteesta Liminganraitti 10, 91900 Liminka. Rannekkeen hakeminen onnistuu myös ilta-aikaan tiistaisin klo 15.30–17, jolloin noutopaikkana toimii Linnukka-hallin kahviotila osoitteessa Lippitie 2, 91900 Liminka.

– Tilavarauksen kautta käyttöoikeuden hankkimiseen tarvitaan sähköpostiosoitteen lisäksi verkkopankkitunnukset tai luottokortti. Niillä, joilla ei ole sähköpostia käytössä, on mahdollista käydä maksamassa käyttöoikeus keskiviikkoillan rannekenoutomahdollisuuden yhteydessä. Tällöin maksuvälineenä toimii pankki- tai luottokortti.

Vanhat avaimet eivät toimi enää lokakuusta eteenpäin ja näitä voi palauttaa rannekkeen noutamisen yhteydessä. Rannekkeet toimivat vain avantouintikauden ajan eli kaudella 2022–2023 1.10.2022–31.5.2023 välisen ajan.

Ohjeet avantouintipaikan pukuhuoneen käyttöoikeuden ostoon:

  1. Mene selaimella Limingan tilavarausjärjestelmään pääset sinne tästä linkistä
  2. Osta itsellesi käyttöoikeus kaudelle 2022–2023. Osta ensimmäiselle kerralla myös avainranneke. Ranneke toimii myös tulevilla kausilla (2023–) ja tällöin ostoksi riittää pelkkä käyttöoikeuden osto
  3. Nouda avainranneke virka-aikana (ma–pe klo 8–16) kunnanviraston infosta Lakeustalon 3. kerroksesta (Liminganraitti 10, 91900 Liminka) tai ilta-aikaan tiistaisin klo 15.30–17 Linnukka-hallin kahviotilasta (Lippitie 2, 91900 Liminka). Mikäli sinulla on ollut käytössä vanha avain, voit palauttaa sen avainrannekkeen noudon yhteydessä
  4. Aktivoi ranneke tilavarausjärjestelmässä syöttämällä rannekkeen numero sekä omat tietosi. Huomioithan, että ranneke tulee aktivoida samoilla tiedoilla kuin käyttöoikeus (nimi ja sähköposti) ja että aktivointi tulee tehdä ennen rannekkeen käyttöä pukuhuoneen oven avauksessa

 

Päivitys 20.1.2023: Muutettu rannekkeen iltanoudon päivä ja aika.