Kokouskuva Liminka-logolla

Ruutikankaan kokonaissuunnitelma valtuuston hyväksyttäväksi

Maanantaina pidetyssä kokouksessa kunnanhallitus nimesi hallitusehdokkaita, hyväksyi apulaisrehtorin viran perustamisen ja otti elinkeino-, kaavoitus ja maankäyttötyöryhmän työstämän Ruutikankaan kokonaissuunnitelman uudelleen käsittelyyn, kertoo hallintojohtaja Tarja Vilmunen.

– Ruutikankaan kokonaisuunnitelma päätettiin ottaa asialistalle ylimääräisenä asiana ja äänestyksen jälkeen kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle kokonaissuunnitelman hyväksymistä.

Kunnanhallitus hyväksyi sivistys- ja hyvinvointilautakunnan esityksen toisen apulaisrehtorin viran perustamisesta Liminganlahden kouluun osana koulun johtamisjärjestelmän vahvistamista. Liminganlahden koulun oppilasmäärä on kasvanut viime vuosina niin, että johtamisresurssi on käynyt riittämättömäksi.

– Tulevaan lukuvuoteen lähdetään Liminganlahdessa 1090 oppilaalla. Yhtenäiskoulun johtamisjärjestelmän kehittämisessä on yhtenäinen linjaus alueen kunnissa. Johtamisjärjestelmän muutoksella ei ole talousarviovaikutuksia, koska resurssia on jo lisätty kuluvan vuoden talousarviossa puolikkaaseen rehtorinvirkaan ja apulaisrehtoreille tulee opetusta neljä viikkotuntia.

Kunnanhallitus valitsi kokouksessaan ehdokkaansa seuraavien yhtiöiden  hallituksiin:

Limingan Asunnot Oy:n hallitukseen:

Tiina Hintikka
Leena Lehto
Jukka Raitio
Antti Sangi
Marko Pernu

Limingan Kehitys Oy:n hallitukseen:

Kristian Ruotsalainen
Päivi Kennilä
Esa Kojo
Tuomas Okkonen
Senja Kovaniemi

Limingan Matkailu Oy:n hallitukseen:

Antti Nuutinen
Ulla Väätäjä
Antti Ylisuutala

Park Hotel Liminka Oy:n hallitukseen:

Ritva Laitinen
Juuso Raitio
Arja Porkka

Nämä hallituskokoonpanot ovat kunnanhallituksen ehdotuksia ja kunkin yhtiön yhtiökokous tekee jäsenistä lopullisen päätöksen.