Tuikkukynttilöiden liekit loistavat pimeässä.

Suruhartaus liikenneonnettomuudessa menehtyneen nuoren muistoksi

Limingan kirkossa järjestetään suruhartaus liikenneonnettomuudessa menehtyneen nuoren muistoksi tänään 11.8.2022 klo 18. Tilaisuudessa on mukana kirkkoherra Pekka Tuomikoski, seurakuntapastori Sanna Nygård ja kanttori Mika Kotkaranta sekä nuorisopalveluiden, koulun ja seurakunnan työntekijöitä. Hartaushetken jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan tapahtuneesta ja saada tukea surun käsittelyyn.

Linun nuorisotila Liminganlahden koululla on auki tänään klo 15–20. Paikalla on seurakunnan ja nuorisopalveluiden työntekijöitä, kertoo sivistysjohtaja Päivi Mäki.

– Koululaisten kriisiavusta huolehditaan kouluilla ja nuorisopalveluissa. Lisäksi huoltajia on ohjeistettu, miten keskustella tapahtuneesta lasten ja nuorten kanssa. Sosiaalipalveluiden työntekijät ovat olleet tukemassa lapsia ja nuoria sekä tapahtumaan liittyviä perheitä. Lasten ja nuorten omien vanhempien ja muiden läheisten läsnäolo on nyt erityisen tärkeää.

Limingan kunnan mielenterveysyksikön psykiatriset sairaanhoitajat Janita Huhtala ja Jani Riipi tarjoavat keskusteluapua menehtyneen perheen aikuisille lähiomaisille ja ystäville. Ajanvaraus yleisestä ajanvarausnumerosta 040 557 8672.