Pikkuduunia hanketiimi

Pikkuduunia-hankkeen Kaisa ja Johanna poseeraavat Lakeustalon puistossa

Kaisa Uusimäki

Tervehdys, olen Kaisa. Nautin ihmisten seurasta ja pidän siitä kun saan hommat tapahtumaan. Koulutustaustaltani olen kasvatustieteilijä.

Työtehtävät

Pikkuduunia-hankkeessa työskentelen projektipäällikkönä ja pyrin siihen että innostuneet pikkuduunien tekijät ja tarjoajat löytävät toisensa ja syntyy loistavia mätsejä. Minusta on hienoa että pikkuduunien avulla työnhakijat saavat työelämäkokemuksia ja vastaavasti työnanatajilla vapautuu aikaa pikkuduuneja ulkoistamalla vaikkapa yrityksen kehittämiseen. Pyrimme auttamaan kaikissa pikkuduuniasioissa, ja jos tietoa ei löydy valmiina niin etsimme sen sinulle. Pikkuduunin hakijoiden kanssa ideoin mielellään aivan uusiakin avauksia, oma osaaminen rakentuu aiemman työkokemuksen ohella vaikkapa omien harrrastusten ja vapaa-ajan tekemisten pohjalta. Tulen mielellään myös yritykseen kaivelemaan ja etsimään mahdollisia ulkoistettavia pikkuduuneja. Olemme yrittäjän tukena läpi koko prosessin.

Parasta työssä

Parasta työssäni on ehdottomasti sen tekeminen ihmisten kanssa. Nautin siitä kun saan rohkaistua työnhakijaa kokeilemaan jotain ihan uutta, tai työnantajaa kokeilemaan pikkuduunarin palkkaamista arjen kiireitä helpottamaan. Pikkuduunareilta ja pikkuduunin tarjoajilta saatu palaute innostaa eteenpäin!

Näin rentoudun

Pidän lähialue retkeilystä, ja ulkoilu säässä kuin säässä virkistää ja antaa vastapainoa työlle. Myös marttatoiminta on minulle rakas harrastus ja siellä pidän toiminnan monipuolisuudesta, sekä siitä että se kokoaa eri-ikäisiä naisia yhteen.

 

Johanna Aromaa

Hei! Olen Johanna, ihmisläheinen luovan alan pikkuduunari Oulusta. Olen kiinnostunut luovuudesta, hyvinvoinnista ja oppimisesta muuttuvassa työelämässä. Koulutustaustaltani olen ihmistieteilijä.

”Kun uskot unelmiisi, alat kasvaa niitä kohti.” – Tommy Hellsten

Työtehtävät

Pikkuduunia-hankkeessa työskentelen projektityöntekijänä ja osaltani autan liminkalaisia pikkuduunin tekijöitä ja tarjoajia löytämään toisensa. Voit lähestyä minua kaikissa pikkuduuniasioissa. Minulla on omakohtaista kokemusta uusista ja luovista työntekemisen tavoista, kuten kevytyrittäjänä ja apurahalla työskentelystä. Työkalupakistani löytyy hyödyllisiä vinkkejä ja luovia työkaluja urasuunnittelun avuksi.

Parasta työssä

Olen monessa mielessä juuri nyt unelmaduunissani, sillä koen tekeväni merkityksellistä työtä, jossa saan hyödyntää monipuolisesti omia vahvuuksiani, sekä oppia uutta ihanassa työyhteisössä. Parasta työssäni on, kun saan auttaa ihmisiä löytämään omia vahvuuksiaan ja ottamaan askeleita kohti omia unelmiaan. Yhdessä onnistuminen – se on parasta!

Näin rentoudun

Tanssi on minulle rakas harrastus ja yksi parhaista tavoista rentoutua. Luonnossa samoilu auttaa hiljentämään mielen. Kirjoitan myös bullet journalia, joka on kalenterin, muistikirjan ja päiväkirjan yhdistelmä. Odotan, että pääsen taas viettämään enemmän aikaa ystävien seurassa.