Kokouskuva Liminka-logolla

Uuden päiväkodin rakentaminen aloitetaan hankintailmoituksen julkaisulla

Eilen pidetyssä kunnanhallituksen kokouksessa päätettiin päiväkotihankkeen etenemisaikataulusta. Päiväkodin hankesuunnittelu on käynnistetty vuoden 2021 joulukuussa ja valmistunut tammikuussa 2022. Kunnanvaltuusto on hyväksynyt hankesuunnitelman 21.2.2022 ja korottanut päiväkodin 6-osastoisesta 8-osastoiseksi, kertoo hallintojohtaja Tarja Vilmunen.

– Samassa kokouksessa kunnanvaltuusto hyväksyi myös hankkeen budjetiksi kuusi miljoonaa euroa. Toteutusmuoto on KVR-urakka. Hankintavaihe kestää tästä hetkestä elokuuhun, jonka jälkeen hanke jatkuu suunnitteluvaiheella syys-lokakuulle. Tämän jälkeen edetään varsinaiseen rakentamisvaiheeseen. Hankkeen tulee olla valmis ja kohteen käyttöönotettavissa viimeistään 1.8.2023.

Kunnanhallitus hyväksyi maanantain kokouksessaan yksimielisesti päiväkodin hankintailmoituksen asiakirjat.

– Teknisenä korjauksena kunnanhallitus päätti muuttaa tarjoajan liikevaihdon vaatimuksen viimeksi päättyneeltä vuoden 2021 tilikaudelta kuuteen miljoonaan euroon. Liikevaihdon suuruus pätee myös siinä tapauksessa, että tarjous tehdään ryhmittymänä, jolloin vähintään yhden ryhmittymään kuuluvan yrityksen liikevaihto tulee olla vähintään kuusi miljoonaa euroa.

Hankintailmoitus julkaistaan tänään 5.4.2022.