Vuoden Luontokuva 2022 tapahtumakuva

Vuoden Luontokuva 2022 -satelliittitapahtuma ensi lauantaina Liminganlahdella

Pohjoisen Luontokuvaajat ry (Polku ry) järjestää Liminganlahden luontokeskuksessa Vuoden Luontokuva 2022 -satelliittitapahtuman lauantaina 22.10. kello 12-18.

– Polku ry:llä on pitkät perinteet vuoden luontokuvatapahtuman järjestämisestä pohjoisessa, mutta nyt vuoden merkittävin kotimainen luontokuvatapahtuma striimataan ensimmäistä kertaa suoraan Espoon Haltian päätapahtumasta, yhdistys kertoo tapahtumailmoituksessaan.

Vuoden Luontokuva 2022 sekä kilpailun kaikki sarjavoittajat julkistetaan Gaalassa. Ennen palkintojen jakoa on ohjelmassa mielenkiintoisia kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä, muun muassa Sony Europe Imaging Ambassador Melissa Schäfer arktisilla Huippuvuorten kuvillaan, liito-oravakuvistaan tunnettu Benjam Pöntinen sekä luontokuvaaja Sami Säily esityksellään Kaunista valoa ja luontoa kulttuurimaisemassa. Säilyn esitys ja haastattelu nähdään livenä Liminganlahdella, josta se striimataan päätapahtumaan.

Gaalan livestriimin seuraamiseen liput maksavat 15 euroa ja ne oikeuttavat seuraamaan tapahtumaa Liminganlahden luontokeskuksen auditoriossa noin kello 12.50-18. Ohjelmassa on välitaukoja, jolloin voit tutustua luontokeskuksen näyttelyihin, paikalla oleviin esittelijöihin, nauttia kahvila-ravintolan tarjonnasta tai piipahtaa vaikka lintutornilla. Lounas on tarjolla kello 11-15. Luontokeskuksen näyttelyihin ja aulan esittelyihin on kaikilla vapaa pääsy.

Lisätietoja saat tästä linkistä.