POPsoten logo sinisellä pohjalla.

Yhdessä kohti Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuetta – kutsu Teams-tilaisuuksiin

Tervetuloa kaikille avoimiin Teams-tilaisuuksiin torstaina 7.10.2021 kello 10-12 ja keskiviikkona 13.10.2021 kello 17-19 kuulemaan ja keskustelemaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen osallisuusvalmistelusta!

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusta käsittelevät lait vahvistettiin eduskunnassa viime kesänä. Uudistus on vihdoin totta! Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuetta valmistellaan yhdessä asukkaiden, henkilöstön, poliittisten päättäjien sekä sidosryhmien kanssa.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan eri tavoista, joilla voit osallistua ja vaikuttaa hyvinvointialueen rakentamiseen alueen asukkaana, asiakkaana, työntekijänä tai sidosryhmän edustajana.

Tilaisuudessa käsitellään Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun ajankohtaista tilannetta sekä keskustellaan asukkaiden, henkilöstön ja muiden toimijoiden mahdollisuuksista osallistua hyvinvointialueen valmisteluun ja toimintaan.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimet ja sisällöltään samanlaiset. Ne järjestetään Teams-tilaisuuksina, jotka tallennetaan. Iltatilaisuus keskiviikkona 13.10.2021 kello 17-19 tulkataan viittomakielelle.

Ohjelma

  • Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun tilanne: osallisuuden vastuuvalmistelija, kuntayhtymäjohtaja Marjukka Manninen
  • Osallisuus, kumppanuus ja vuorovaikutus hyvinvointialueella: Marjukka Manninen, osallisuusasiantuntija Liisa Jurmu ja järjestö- ja yhdistysyhteistyön asiantuntija Helena Liimatainen
  • Viestintä hyvinvointialueella: viestinnän vastuuvalmistelija Laura Paloheimo
  • Osallisuus-, kumppanuus- ja vuorovaikutusohjelman valmistelu: Liisa Jurmu
  • Yhteinen työskentely

 

Kokouslinkit:

7.10.2021 kello 10-12

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

13.10.2021 kello 17-19

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

 

 

Lisätietoja valmistelun etenemisestä: popsote.fi

 

Lisätietoja tilaisuudesta:

Liisa Jurmu

liisa.jurmu@popsote.fi

040 527 2578