Kunnanvaltuutettu Arja Porkka.

Yhteisellä asialla: Arja Porkka

Limingan asioista päättää 35 valtuutettua, mutta keitä he ovat? Yhteisellä asialla -juttusarja esittelee ihmiset päätösten takaa.

Olen Arja Päivi Porkka (vas.), syntymäsukinimeni on Kulotie. Limingassa jo pitkäaikaisen valtuustokokemuksen kunnanvaltuutettuna hankkinut. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työskennellyt ja toimin nyt satunnaisesti päiväkodeilla työskentelevänä hoitajana.

Asun mieheni kanssa kahden, mutta minulla on kaksi aikuista lasta ja myös kaksi lastenlasta. Luonteeltani olen enemmän ekstrovertti kun introvertti, pidän ihmisten seurassa olemisesta ja innostun helposti uusista ideoista.

Luonteeltani olen enemmän ekstrovertti kun introvertti, pidän ihmisten seurassa olemisesta ja innostun helposti uusista ideoista.

Kun ensimmäisen kerran asetuin kuntavaaleihin ehdolle, kiinnosti minua se, miten meidän veronmaksajien rahat kunnassa käytetään ja miten lasten koulupalvelut hoidetaan. Tällä valtuustokaudella olen valtuutettu, kunnanhallituksen varajäsen ja sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsen.

Päätösten teossa haastavinta ja sitä kautta kiinnostavinta on, miten saadaan kohdennettua käytössä olevat eurot kuntalaisten parhaaksi tasapuolisesti, mitään ikäryhmää unohtamatta.

Liminka on ollut ja on edelleen hyvin palveluiltaan kehittävä kunta Oulun kupeessa, olemme saaneet säilyttää itsenäisyytemme ja toivottavasti pystymme siihen myös jatkossa. Kun sosiaali-ja terveyspalvelut siirtyvät alueellisiksi, niin kunnan tulee keskittyä jäljellejäävien palveluiden ja kunnan elinvoiman kehittämiseen.

Täällä lakeudella luonto on lähellä ja taivas korkealla.

Viikate vai Trimmeri?
Tarpeen mukaan.

Kiikarit vai Kamera?
Kiikarit – pitää nähdä kauemmas ja laajemmin.

Rössypotut vai Ruispuolukkapuuro?
Puuro.

Ota yhteyttä: arja.porkka@liminka.fi