Tummahiuksinen nainen hymyilee Limingan kunnan logolla varustetussa käyntikortissa, jossa lukee: Yhteisellä asialla: Senja Kovaniemi.

Yhteisellä asialla: Senja Kovaniemi

Limingan asioista päättää 35 valtuutettua, mutta keitä he ovat? Yhteisellä asialla -juttusarja esittelee ihmiset päätösten takaa.

Olen Senja Kovaniemi (kesk), 39-vuotias ensimmäisen kauden valtuutettu. Työskentelen valtiolla prosessivastaavana. Perheessä vilistää kolmen pojan ja miehen lisäksi yksi hauva-vauva, joka tottelee toisinaan nimeä Bondi. Vapaa-aikani kuluu luottamustoimissa mutta jää aikaa myös monipuoliseen ulkoiluun. Talvisin tykkään hiihdellä ja kesäisin pelaan golfia sekä jalkapalloa. Muutimme Limingan Kaarteenahoon Etelä-Suomesta vuonna 2013 ja vuonna 2016 rakensimme kotimme Tupokseen.

Olen Limingan kunnanhallituksen jäsen ja toimin kunnanhallituksen edustajana viranomaislautakunnassa. Yhteisten asioiden hoitaminen on ollut minulle aina tärkeää ja muutama vuosi sitten päätin lähteä mukaan ehdolle kuntavaaleihin. Paljon on asioita, jotka minua kiinnostavat, ja on vaikea nostaa mitään osa-aluetta yli toisen. Mutta mainittakoon, että tällä hetkellä olen pohtinut erityisesti lapsiperheiden palveluita, nuorten harrastusmahdollisuuksia ja yhteisöllistä asumista sekä elämistä. Yhteisöllisyys on asiana sellainen, jota meidän tulisi Limingassa kehittää. Tässä olisi isot mahdollisuudet niin rakentamisen (asumisen) kuin varhaiskasvatuksen ja vapaa-ajan saralla.

Olen helposti lähestyttävä ja omaan asioita edistävän luonteen. Vahvuuteni on ihmisten osallistaminen ja sitouttaminen työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen. Kaikkien työpanosta ja näkemystä tarvitaan, jotta varmistamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen!

Kaikkien työpanosta ja näkemystä tarvitaan, jotta varmistamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen!

Limingan kunnan koulutukset meille uusille valtuutetuille ovat olleet erittäin kallisarvoisia. Yhteistyö kaikkien tahojen kanssa on lähtenyt liikkeelle hyvin ja minut on useammankin kerran onnistuttu yllättämään erittäin positiivisesti. Tuoreena kuntapäättäjänä koen, että tuki on ollut laajaa ja tästä on hyvä lähteä eteenpäin.

Viikate vai trimmeri?
Huolehdin aina myös yksityiskohdista, joten valintani on trimmeri.

Kiikarit vai kamera?
Kameraa käytän useammin ja sitä voi käyttää moniin tarkoituksiin, joten valitsen sen.

Rössypottu vai ruispuolukkapuuro?
Rössypottu on minulle vain nimenä tuttu. Sen sijaan isoäitini, joka oli kotoisin Limingasta (muutti aikanaan Etelä-Suomeen) teki usein ruispuolukkapuuroa ja olen oppinut siitä pitämään.

Minua voi lähestyä sähköpostilla tai Facebookin Messengerin kautta. Ota seurantaan myös Facebook-sivuni. Sivuille pääset tästä linkistä. Hyvää syksyn jatkoa! Pidetään yhteyttä!