Vaaleahiuksinen nainen hymyilee Limingan kunnan logolla varustetussa käyntikortissa, jossa lukee: Yhteisellä asialla: Suvi Korkatti.

Yhteisellä asialla: Suvi Korkatti

Limingan asioista päättää 35 valtuutettua, mutta keitä he ovat? Yhteisellä asialla -juttusarja esittelee ihmiset päätösten takaa.

Olen Suvi Korkatti (kesk.), 40-vuotias ensimmäisen kauden valtuutettu Ojanperänkankaalta. Toimin kolmannen luokan luokanopettajana Raahessa. Perheeseeni kuuluu alakouluikäinen poika, puoliso ja kaksi kissaa. Pidän lukemisesta, ulkoilusta ja rakastan juhlia ja niiden järjestämistä. Joulu on juhlista jaloin toki. Olen esteetikko ja nautin kaikesta kauniista ympärilläni.

Toimin sivistys- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtajana ja olen hyvin innoissani tästä luottamustehtävästä. Liminka on hyvinvoiva kunta, jonka toimintaa on mahtava päästä entisestään kehittämään ja hyviä palveluita ylläpitämään. Olen toisen polven valtuutettu, isäni on aikoinaan toiminut lapsuuskotikaupungissani valtuutettuna ja myös sivistyslautakunnan puheenjohtajana. Yhteisten asioiden hoito on aina kiinnostanut minua, nyt koin, että on oikea aika asettua ehdolle kuntapäätöksentekoon. 

Olen sosiaalinen ja pidän ihmisten kanssa toimisesta. Vahvuuteni tiimipelaajana ovat luultavimmin luotettavuus hoitaa oma tontti ja antaa tukea ja kannustusta muille tiimiläisille. Jokaisen työpanos tiimissä on tärkeä ja kaikkia on kuunneltava.

Jokaisen työpanos tiimissä on tärkeä ja kaikkia on kuunneltava. – Suvi Korkatti

Haluan kehittyä kuntapäättäjänä, oikeastaan kasvaa sellaiseksi pikkuhiljaa. Ensimmäisen valtuustosyksyn aikana on kyllä meistä uusista valtuutetuista pidetty hyvä huoli. Tietoa on tullut paljon ja Limingan kunnassa työskentelee todella asiantuntevaa ja työlleen omistautunutta väkeä. Hienoa on ollut tutustua muihin kuntapäättäjiin, virkamiehiin ja työntekijöihin. 

Liminka on nuori ja kehittyvä kunta. Olen muuttanut Liminkaan vuonna 2011 ja viihtynyt ensi hetkestä alkaen hyvin. Tupos tuli tutuksi ensin ja isomman asunnon etsinnässä päädyimme Ojanperänkankaalle. Limingassa on luonto lähellä ja lähes kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kotikunnasta. Kuntalaisten tasa-arvoinen kohtelu ja perheiden hyvinvointi olivat vaaliteemojani. Nyt päättäjänä tahdon, että ketään ei unohdeta ja Liminka olisi kaikille hyvä paikka asua.

Viikate vai trimmeri?
Viikatteella saa isomman alan kerralla leikattua.

Kiikarit vai kamera?
Kameralla talletan elämän muistot talteen.

Rössypottu vai ruispuolukkapuuro?
Ruispuolukkapuuro ehdottomasti. Voin tunnustaa, että potut on vielä maistamatta.

Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla ja myös Facebookin Messengerin kautta voi laittaa viestiä. Haluan edustaa päätöksenteossa teitä kuntalaisia ja toivon, että olette yhteydessä matalalla kynnyksellä. Ollaan kuulolla!