Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu

Tapahtumat

24.04.2017 - 28.04.2017
Kehonkoostumusmittaukset
24.04.2017 - 25.04.2017
Matelijanäyttely
22.04.2017 - 25.04.2017
Teatteri Rytinän nuorten ryhmän näytelmä: Adlon Täynnä
27.04.2017
Tule tekemään veroilmoitus verkossa!
27.04.2017
Keskustelutilaisuus Limingan kunnan maanhankinnan linjauksista
04.05.2017
Muistikahvila

Facebook

VAASAN VERI VAPISI
kun VisitOulu mukaan lukien Liminka oli mukana isolla osastolla Pohjanmaan Suurmessuilla Vaasassa. VisitLiminka jakoi uunituoretta esitettä ja toi julki kuntamme monipuolista kulttuuri- ja palvelutarjontaa. Omilla pöydillään olivat Liminganlahden luontokeskus ja Aabrahamin pidot -ooppera.

Lue lisää »
TAIKULLE VALTIONAVUSTUSTA 86 000 €
Nuorten työpaja on yhteisö, jossa työnteon ja siihen liittyvän valmennuksen avulla pyritään parantamaan nuoren kykyä ja valmiuksia hakeutua koulutukseen tai työhön sekä parantamaan hänen arjenhallintataitojaan. Nuorten työpajojen tekemän työn yhteiskunnallinen merkitys on suuri ja luotto liminkalaiseen työpajatoimintaan on luja. Pohjois-Suomen aluehallintovirasto myönsi Taikulle, nuorten taitopajalle vuodelle 2017 valtionavustusta 86 000 €. Työssämme näemme päivittäinen työpajatoiminnan inhimillisen vaikuttavuuden jo yksilötasolla, on onnekasta työskennellä näin merkittävän ja vaikuttavan asian parissa! Nöyrinä ja kiitollisina kiitämme Pohjois-Suomen aluehallintovirastoa saamastamme mittavasta tuesta!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Taikun toimintaan (Krankantie 7, Työväentalo). Taiku on avoinna pääsääntöisesti ma-pe klo 10-14. Kannattaa kuitenkin varmistaa soittamalla (p. 050 460 5604), sillä liikumme paljon eri toiminnoissa. Taikun värikkääseen toimintaan pääset tutustumaan myös suositussa blogissa
http://taikupaja.blogspot.fi/

Lue lisää »
VEROILMOITUS VERKOSSA -NEUVONTAILTA
Tule tekemään veroilmoitus verkossa torstaina 27.4. klo 12-16 Limingan kirjastoon. Verohallinnon henkilökunta neuvoo sinua tekemään muutokset veroilmoitukseesi oikein. Mukaan tarvitset omat pankkitunnuksesi sekä tarvittavat dokumentit täydennyksiin liittyen.
fb: https://www.facebook.com/events/1854059654810954/

Lue lisää »
LÄHETÄÄN LAUANTAINA LIMINGANLAHELLE

Lue lisää »
LEHTO RAKENTAA OJANPERÄNKANKAAN KOULUN
Rakennusliike Lehto Oy on valittu Ojanperänkankaan koulun KVR-urakoitsijaksi. Kouluun tulevat tilat 0–6-luokkalaisille. Uusi opinahjo nousee Ojanperänkankaan asuntoalueen läheisyyteen. Alueelle rakennetaan parasta aikaa Aapin päiväkotia. Kouluun on suunniteltu tilat n. 450 oppilaalle esikoululaiset mukaan lukien. Kouluun sijoittuu myös liikuntatilat. Toiminnallisesti Ojanperänkankaan uusi koulu vastaa uutta opetussuunnitelmaa. Koulun kokonaispinta-alaksi tulee n. 4 000 k-m², ja tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Ojanperänkankaan koulu valmistuu elokuun alussa 2018.

Lue lisää »
LUONTOKESKUKSESSA OLI VIPINÄÄ PÄÄSIÄISENÄ

Kiitos luontokeskuksen kävijöille, säpinää oli kivasti. Alla myös pieni arvonta, käykäähän tutustumassa!

Lue lisää »
Keskiviikkoiltana klo 18 kirjastolla tunnelmoidaan runojen ja musiikin parissa. Ohjelmasta vastaa Rita Kumpulainen sekä Erika ja Lumotut Veljet.
Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Lue lisää »
Kansalliseen veteraanijuhlaan lähtee maksuton linja-autokuljetus Limingan kirkolta seppeleenlaskun jälkeen.
Ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä.

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada ensimmäisenä tietoosi kotikuntasi ajankohtaiset asiat?

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja pysyt ajan hermolla!

Uutiskirje ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa.