Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu

Tapahtumat

24.02.2018
Perheliikuntatapahtuma
24.02.2018
Moottorikelkkasafari

Facebook

LAUANTAILIIKENNETTÄ
Etelän hiihtoloma lisää liikennettä myös Limingassa. Tuleva vaihtoviikon lauantai on perinteisesti vilkkain. Tämän kasitienäkymän viime lauantailta tallensi Arimo Eklund.

Lue lisää »
KYLMÄÄ KAUNEUTTA
Kameran kanssa liminkalaisessa talvimaisemassa hytissyt Arimo Eklund.

Lue lisää »
PENKKARIAJELUA LIMINKALAISITTAIN
"Sano A... sano B... sano I... sano ABI! Kajahti yhden abin megafonista, ja yleisön huudon jälkeen karkit lensivät. Myös "pikku rakettimies" oli paikalla.

Lue lisää »
Tupoksen yläkoulun laitoshuoltajat saivat ihania ystävänpäiväkortteja oppilailta eilen.

Lue lisää »
HUOMIOLIIVIHANKINTA
Oulun ympäryskuntien (Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Utajärvi ja Tyrnävä) liikenneturvallisuustyöryhmät ovat hankkineet huomioliivit jokaiseen koululaiskuljetuksia ajavaan taksiin tai bussiin. Näkymisen tärkeys korostuu etenkin pimeään vuodenaikaan.
Huomioliivi tulee tarpeeseen, jos matka joskus yllättäen katkeaa ja kuljettajan on noustava pois ajoneuvosta. Esimerkiksi moottoririkkoja ja ojaanajoja tapahtuu useita vuosittain. Ensivaiheessa huomioliivit hankittiin kuljettajille. Ihannetilanteessa huomioliivit löytyisivät myös koululaisille. Kunnat voivat vaikuttaa tähän asiaan mm. koululaiskuljetusten hankintaan liittyvien sopimusten ja ohjeiden kautta.
Tempaukseen päätettiin ryhtyä, koska viime syksynä Iissä ja Utajärvellä pidetyissä koululaiskuljettajailloissa nousi esille, että kaikista ajoneuvoista huomioliiviä ei nykyisin löydy.
Huomioliivien hankinnan mahdollisti liikenneturvallisuustoimijahanke, jonka rahoituksesta kunnat ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus vastaavat.

Lue lisää »
Kysymyksiä Kaiku-sovelluksessa liittyen terveyskeskuksen aukioloaikoihin! Lataa sovellus ja vastaa kysymyksiin! :)

Käy lataamassa ilmainen Kaiku Liminka -sovellus puhelimeesi tai tablettiisi Google Playsta, AppStoresta tai Windows-kaupasta. Sovellus toimii siis Android-, iOS- ja Windows-laitteissa.

Lue lisää »
KENTÄLLÄ KOHDATAAN

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada ensimmäisenä tietoosi kotikuntasi ajankohtaiset asiat?

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja pysyt ajan hermolla!

Uutiskirje ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa.