Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu

Tapahtumat

27.04.2017
Keskustelutilaisuus Limingan kunnan maanhankinnan linjauksista
27.04.2017
Tule tekemään veroilmoitus verkossa!
24.04.2017 - 28.04.2017
Kehonkoostumusmittaukset
01.05.2017
Liminganlahden Vappubrunssi
04.05.2017
Muistikahvila
05.05.2017
Tuomiaron päiväkoti täyttää 10 vuotta!

Facebook

HYVÄÄ KANSALLISTA VETERAANIPÄIVÄÄ
Kunnalla on vielä varastossa vuonna 1991 ilmestynyttä Limingan veteraanimatrikkelia ja kaksi vuotta myöhemmin painettua lisäosaa. Suomen 100-vuotis-.ja Limingan 540-vuotisjuhlavuonna sekä veteraanien ja heidän puolisoiden kunniaksi kunta on päättänyt luovuttaa ilmaiseksi arvokkaan teoksen ja sen lisäosan liminkalaisiin koteihin. Tarkemmin asiasta tiedotetaan 17.5. ilmestyvässä kuntatiedotteessa.

Lue lisää »
TOIMII TAAS
Potilastietojärjestelmä ja sähköpostiliikenne toimivat taas!

Lue lisää »
VIKATILANNE JATKUU
Eilen kaatunut Limingan terveyskeskuksen potilastietojärjestelmä on edelleen poissa käytöstä. Vika koskee myös hammashoitolan järjestelmää. Tämä aiheuttaa toiminnassa häiröitä. Myöskään kunnan sähköpostiliikenne ei tällä hetkellä toimi. Pahoittelemme tilannetta!

Lue lisää »
Limingan terveyskeskuksen potilastietojärjestelmä kaatunut. Aiheuttaa toiminnassa häiröitä. Vikaa selvitellään. Pahoittelemme tilannetta!

Lue lisää »
Torstaina Limingan kirjastolla on mahdollista saada henkilökohtaista neuvontaa veroilmoituksen laadintaan. Opastajina verotoimiston henkilökunta. Neuvonta on kaikille avoin ja maksuton.

Lue lisää »
VAASAN VERI VAPISI
kun VisitOulu mukaan lukien Liminka oli mukana isolla osastolla Pohjanmaan Suurmessuilla Vaasassa. VisitLiminka jakoi uunituoretta esitettä ja toi julki kuntamme monipuolista kulttuuri- ja palvelutarjontaa. Omilla pöydillään olivat Liminganlahden luontokeskus ja Aabrahamin pidot -ooppera.

Lue lisää »
TAIKULLE VALTIONAVUSTUSTA 86 000 €
Nuorten työpaja on yhteisö, jossa työnteon ja siihen liittyvän valmennuksen avulla pyritään parantamaan nuoren kykyä ja valmiuksia hakeutua koulutukseen tai työhön sekä parantamaan hänen arjenhallintataitojaan. Nuorten työpajojen tekemän työn yhteiskunnallinen merkitys on suuri ja luotto liminkalaiseen työpajatoimintaan on luja. Pohjois-Suomen aluehallintovirasto myönsi Taikulle, nuorten taitopajalle vuodelle 2017 valtionavustusta 86 000 €. Työssämme näemme päivittäinen työpajatoiminnan inhimillisen vaikuttavuuden jo yksilötasolla, on onnekasta työskennellä näin merkittävän ja vaikuttavan asian parissa! Nöyrinä ja kiitollisina kiitämme Pohjois-Suomen aluehallintovirastoa saamastamme mittavasta tuesta!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Taikun toimintaan (Krankantie 7, Työväentalo). Taiku on avoinna pääsääntöisesti ma-pe klo 10-14. Kannattaa kuitenkin varmistaa soittamalla (p. 050 460 5604), sillä liikumme paljon eri toiminnoissa. Taikun värikkääseen toimintaan pääset tutustumaan myös suositussa blogissa
http://taikupaja.blogspot.fi/

Lue lisää »
VEROILMOITUS VERKOSSA -NEUVONTAILTA
Tule tekemään veroilmoitus verkossa torstaina 27.4. klo 12-16 Limingan kirjastoon. Verohallinnon henkilökunta neuvoo sinua tekemään muutokset veroilmoitukseesi oikein. Mukaan tarvitset omat pankkitunnuksesi sekä tarvittavat dokumentit täydennyksiin liittyen.
fb: https://www.facebook.com/events/1854059654810954/

Lue lisää »
LÄHETÄÄN LAUANTAINA LIMINGANLAHELLE

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada ensimmäisenä tietoosi kotikuntasi ajankohtaiset asiat?

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja pysyt ajan hermolla!

Uutiskirje ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa.