Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu

Tapahtumat

27.05.2017
Laidunkauden Avauskisa
30.05.2017
PoPSTer-hankkeen kuntakierros Limingassa
11.06.2017
Pyhä musiikki kohtaa jalon maalaustaiteen Limingan kirkon konsertissa

Facebook

Vilho Lampi -museon tämän kesän ensimmäisen näyttelyn avajaiset pidetään keskiviikkona 7.6. Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!

Lue lisää »
Olemme to-su Erämessuilla Ouluhallin edessä. Tulkaahan moikkaamaan ja osallistumaan arvontaan! Tarjolla myös Liminka-toffeeta ja mm. Fatbiken-testausta. Halutessaan voi hankkia myös upeita Liminka-tuotteita tai vaikkapa uunituoreen Liminganlahti-kirjan.

Tervetuloa, nähdään messuilla! (Paikka U25)

Lue lisää »
Tänään keskiviikkona kirjastoissa on lyhennetyt aukiolot (Liminka klo 10-16 ja Tupos klo 12-15). Muut kevään ja kesän aiheuttamat muutokset aukioloissa näet alla olevasta viestistä.

Lue lisää »
JUHLAPUHUJA KULTTUURIELÄMÄN HUIPULTA
Saamme su 8.10. pidettävään pääjuhlaamme juhlapuhujaksi Taideyliopiston rehtori Jari Perkiömäen. Yliopistoon kuuluu kolme akatemiaa: Taideyliopiston Kuvataideakatemia (vuoteen 2013 Kuvataideakatemia), Taideyliopiston Sibelius-Akatemia (vuoteen 2013 Sibelius-Akatemia) ja Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu (vuoteen 2013 Teatterikorkeakoulu), jotka vastaavat entisiä itsenäisiä yliopistoja. Opiskelijoita niissä on yhteensä 1785.
Jari Perkiömäki on palkittu saksofonisti, joka on toiminut Taideyliopistossa jazzmusiikin lehtorina vuodesta 1997. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Sibelius-Akatemian vararehtorina (2009–2012) ja jazz-osaston johtajana (2000–2009) sekä Korkeakoulutuksen arviointineuvosto KKA:n jäsenenä (2010–2014).
Perkiömäki on myös luennoinut yrityksissä ja muissa organisaatioissa jazz-improvisoinnin hyödyntämisestä johtamisen ja organisaation kehittämisessä. Perkiömäellä on useita kotimaisia ja kansainvälisiä luottamustehtäviä, muun muassa Taideyliopiston lehtori- ja opettajayhdistyksen puheenjohtajuus sekä jazzkoulutusjärjestö IASJ:n puheenjohtajuus.
Hänen kautta saamme luontevan kytköksen omaan oopperatähteemme, sillä Aappi oli Sibelius-akatemian edeltäjän, Helsingin musiikkiopiston yksinlaulun opettajana peräti 30 vuotta.

Lue lisää »
MESSUKUULUMISIA LAUANTAILTA
Lauantain aurinkoinen messupäivä Alakestilän arboretumissa ja Ruukissa oli erittäin antoisa. Reippaat pikkupuutarhurit multasivat kätensä ruukuttaessaan hyötykasvien taimia. Kyllikin opastuskierrokset saivat kiitosta ja 4H kahvilayrittäjä sai myytyä kahvia ja mokkapaloja. Messuilla arboretum sekä ooppera saivat paljon kiinnostusta osakseen. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja aurinkoista kesäpäivää!

Lue lisää »
Oopperaan aikaa enää alle 3 kuukautta! :)

Lue lisää »
TAIDETTA TERVEYSKESKUKSESSA

Lauantaina 6.5. järjestettiin Limingan liikuntahallilla hyvinvointipäivä. Kunnan pisteellä oli lapsille pyöräily- ja liikunta-aiheinen piirrustusnurkkaus. Saimme upeita piirroksia ja ne on nyt asetettu kaikkien ihailtavaksi terveyskeskuksen vastaanoton aulaan. Kiitokset kaikille pienille taiteilijoille vielä uudemman kerran! :)

Lue lisää »
Taiteilua -tapahtuman kaikille avoin suunnittelupalaveri pidetään Limingan kirjastolla tiistaina 23.5. klo 17:30.
Tule ideoimaan ja miettimään tapahtuman sisältöä.
Ohjelmaan on jo varmistettu Mieskuoro Huutajat sekä Maarit ja Sami Hurmerinta Duo.
Taiteilua vietetään tänä vuonna 25.-26.8.

Lue lisää »
LISÄÄ OHJELMISTOA HUOMISELLE

Limingan markkinoiden lisäksi huomenna lauantaina 20.5. järjestetään Ruukin puutarhamessut, joissa meidän Alakestilän Arboretum on etäkohteena mukana!

Ohjelmassa messupäivänä 20.5.:

* Opastetut puistokierrokset klo 10-12 ja 14-16. Kierrokset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

* Pikkupuutarhurit kurssi klo 12:00 - 15:00
Ilmoittautumiset 15.5. mennessä nettilomakkeella suoraan 4h-yhdistykseen. https://liminka.4h.fi/tapahtumat/?x114583=223383

Mukana päivän aikana 4H-yhdistyksen puistokahvila, joka palvelee asiakkaita! :)

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää »
LIMINGAN MARKKINAT HUOMENNA!

Muistutuksena vielä, että Limingan markkinat järjestetään huomenna lauantaina 20.5. klo 10-16. Paikkana Liminganportti.

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada ensimmäisenä tietoosi kotikuntasi ajankohtaiset asiat?

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja pysyt ajan hermolla!

Uutiskirje ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa.