Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu

Tapahtumat

24.03.2018
Tervetuloa kevät - koristeet risuista ja oksista -kurssi
24.03.2018
Salibandyn B-poikien playoff karsintaottelu Limingan Niittomiehet - Eräviikingit Helsinki
24.03.2018
Afrikkalainen Brunssi
02.03.2018 - 31.03.2018
Jari Jansson: Luonnossa - maalauksia -taidenäyttely 2. - 31.3. Liminganlahden luontokeskuksessa
30.03.2018
Pitkäperjantain iltamusiikki. Oi, katso Golgataa!
31.03.2018 - 01.04.2018
Pääsiäisyön valvojaiset

Facebook

Tupoksen ekaluokkalaiset viettivät ulkoilupäivää upeassa auringonpaisteessa.
Rusettiluistelua, taitorataa, mäenlaskua ja reipasta menoa!

Lue lisää »
IKKUNAT TULEVAISUUTEEN JA OVI MENNEESEEN
Lakeustalopäivitys on eiliseltä. Samalla tontilla sijainneen virastotalon purkutyömaalla viimeisenä seisoi pystyssä entisen työvoimatoimiston seinä ja ovi. Kuvat Arimo Eklund.

Lue lisää »
MAAILMAN VESIPÄIVÄÄ – LIMINGASSA PUHDASTA POHJAVETTÄ SUORAAN HANASTA
"Vuonna 1992 YK:n yleiskokous julisti maaliskuun 22. päivän maailman vesipäiväksi. Samana vuonna pidettiin Rio de Janeirossa YK:n ympäristö- ja kehityskonferenssi. Vesipäivän tarkoituksena on lisätä tietoa ennen kaikkea vesivarantojen vaikutuksesta taloudelliseen tuottavuuteen ja sosiaaliseen hyvinvointiin.
Toisaalta vesipäivä muistuttaa myös puhtaan veden tärkeydestä, josta ei välttämättä puhuta tarpeeksi usein länsimaissa. Puhdas juomavesi on jokaisen ihmisen oikeus mutta puhtaan veden yhteydessä on myös puhuttava enemmän sanitaation, viemäröinnin, hygieenisten käymälöiden ja yleisen puhtauden merkityksestä osana maailmanlaajuista kehitystä ja hyvinvointia. Kehittämällä sanitaatiota päästään tehokkaammin eroon köyhyydestä, sairauksista ja vähennetään erityisesti lapsikuolleisuutta." (Suomen YK-liitto)
http://www.liminganvesihuolto.fi/

Lue lisää »
KEVÄTPÄIVÄNTASAUS
"Maaliskuu maata näyttää" ei ihan vielä pidä paikkaansa edes Limingan niityillä, todistaa tämä tuore Arimon otos.

Lue lisää »
Limingan kirkonkylän perhepäivähoitajat järjestävät liikunnallisen tapahtuman lapsiperheille Linnukan päiväkodin salissa pe 23.3. klo 9.15-10.15. Tervetuloa liikkumaan ja samalla tutustumaan perhepäivähoitajiin!

Lue lisää »
AVUSTUKSIA HAETTAVANA
http://www.liminka.fi/sivu/fi/news/?type=0&location=&id=3466&action=show_one&lang=fi

Lue lisää »
Tällä viikolla on vietetty valtakunnallista Varhaiskasvatuspäivää ja samalla Varhaiskasvatus tutuksi kuntapäättäjille -teemaviikkoa. Sivistyslautakunnan jäseniä vieraili torstaina Linnukan ja Aapin päiväkodeissa. Kuva Linnukan päiväkodin lastenkokouksesta, jossa lapset pääsivät kertomaan päättäjille ajankohtaisista asioista ja samalla esittämään kiperiä kysymyksiä.

Lue lisää »
KULTAINEN KAKSITUHATTALUKU
Eilen vietimme tarkastusarkkitehti Ritva Tiihonen-Anttilan läksiäisiä (kuvassa miesten välissä). Ritva sai olla aitiopaikalla todistamassa Limingan kunnan kultakautta, jolle ei näy loppua. Taiteen saralla Kultakausi on muodostunut käsitteeksi. Meillä Limingassa se on ollut ja on edelleen sitä kaavoittamisen, rakentamisen ja kuntaan muuttamisen osalta. Ritvan vieressä tutussa baskerissaan on kunnanarkkitehti Pentti Kela, joka jätti kädenjälkensä lukuisiin asuinalueisiin aprillipäivästä 2000 lokakuuhun 2015. Hänen työtään on jatkanut kaavoitusarkkitehti Venanzia Rizzi. Ritvan tilalla tämän kuun alusta on aloittanut rakennustarkastaja Jari Häkkinen. Limingan kunta toivottaa Ritvalle elämyksellisiä eläkepäiviä!

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada ensimmäisenä tietoosi kotikuntasi ajankohtaiset asiat?

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja pysyt ajan hermolla!

Uutiskirje ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa.