Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu

Tapahtumat

29.09.2016
Niskavuoren Heta - Teatterimatka Kokkolaan la 15.10.
30.09.2016
Alakoululaisten iltakahvila
02.10.2016 - 09.10.2016
Vanhustenviikko Limingassa 2.-9.10.

Facebook

ESTEETTISTÄ JA ESTEETÖNTÄ 2.0 -
yhteistyössä Taiku ja Vanhuspalvelukeskus
Tänään vuorossa olivat yhteiset syyskukkatalkoot, yhteistyössä Taiku nuorten taitopajan nuoret sekä uuden Vanhuspalvelukeskuksen ikäihmiset. Elämyksiä oli jälleen tarjolla kaikille aisteille, callunan ja koristekaalin väriloisto, mullan kosketus sekä syksyisen kirpeä tuuli. Sisätiloihin siirtyneitä laventeleitakin nuuhkimme. Istuttaminen sujui näppärästi ja istumakorkeudella oleviin kukkalaatikoihin oli sujuvaa juurruttaa taimia pyörätuolistakin käsin. Syysistutuksista tuli oikein viehättäviä, ja pajukoristeet sekä jäkäläpallo kruunasivat kokonaisuuden. "Nehän ovat kuin pieniä taideteoksia!"
Nyt on Vanhuspalvelukeskuksen pihamaa koreassa syysasussaan ja valmiina ottamaan vastaan vieraat ensi maanantaina, 3.10. klo 12.30-14, jolloin keskuksessa on kaikille avoin pihapiiriin ja toimintoihin tutustuminen. Tervetuloa!
Lämmin kiitos kaikille syyskukkatalkoisiin osallistuneille! Värikästä syksyn jatkoa!
Lisää kuvia Taikun blogissa: http://taikupaja.blogspot.fi/

Lue lisää »
LIIKKUMISEN ILOA LIMINGASSA -
uusien ulkoliikuntalaitteiden julkistamistilaisuus keskiviikkona 28.9. klo 14 Kallenpolulla Limingan keskuspuistossa.
http://www.liminka.fi/sivu/fi/news/?type=0&location=&id=2858&action=show_one&lang=fi

Lue lisää »
HOKSAUTUS HUOMISELLE: LUPAPISTE ON THE ROAD
-kiertue keikkailee paperittoman rakennuslupa-asioinnin puolesta. Kiertue pysähtyy Limingassa 28.9. 2016.
Rakennusluvan hakemisen ei tarvitse enää olla paperinpölyistä hommaa! Rakentamisen lupa-asiointi voidaan hoitaa verkossa jo yli 80 kunnan alueella Lupapiste-palvelun kautta ja Liminka on yksi näistä edelläkävijöistä.

Asiaa sähköisestä luvanhausta rakennuslupia työkseen hakeville ammattilaisille:
Palvelun käyttäjäkunnissa seikkaileva kiertue pysähtyy keikalle Liminkaan 28.9. 2016. Kunnanviraston valtuustosalissa kello 9-12 järjestettävä ilmaiskeikka on suunnattu rakennuslupia työkseen hakeville ammattilaisille. Lauteilla on Lupapisteen tiimiläisten lisäksi kunnan rakennusvalvontaviranomaisia. Tarjolla pullakahvit!

Bongaa Lupabiili ja osallistu remonttilahjakortin arvontaan.
Lupapiste haluaa edistää rakennusunelmien toteuttamista järjestämällä ”Bongaa Lupabiili” –kilpailun kiertueen aikana 6.9.-13.10.2016.
Mikäli näet Lupapisteen kiertueauton jossain päin Suomea, jaa kuva siitä somessa (Lupapisteen Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä) 13.10.2016 mennessä saatteella #lupapiste ja osallistut 500€ arvoisen K-raudan lahjakortin arvontaan. Tarkemmat kilpailutiedot näet täältä.
Tietoa kiertueesta: http://www.lupapisteontheroad.fi
Lisätietoja Limingan infotilaisuudesta antaa rakennusvalvonnan Juho Raunio, juho.raunio@liminka.fi, 050 318 1963.

Lue lisää »
EILA ELÄKKEELLE
Eilen saattelimme eläkkeelle vuonna 1983 taloon tulleen ruokapalvelupäällikkömme Eilan Päkkilän. Lämminhenkinen läksiäisjuhla sisälsi puheita, lahjoja, Hannele- ja Sari-opettajien johdolla oppilaiden tunteisiin vetoavan laulun sekä Pekka Elsilän huilumusiikkia. Eilalle kiitos hyvistä aterioista, mutkattomasti sujuneista yhteistyön vuosista sekä toivotus oikein virkeille eläkepäiville. Limingan kunta ja työkaverit.

Lue lisää »
Kulttuuritoimen järjestämä teatterimatka Kokkolan kaupunginteatteriin katsomaan Niskavuoren Hetaa la 15.10. Ilmoittautuminen 29.9. mennessä.
Lisätiedot alla olevasta linkistä.

http://www.kulttuuriliminka.fi/niskavuorenheta/

Lue lisää »
Vanhustenviikkoa (2.-9.10.) vietetään Limingassakin useiden tapahtumien voimin. Pääjuhlaa vietetään torstaina 6.10. Lisäksi tarjolla on teatteria, kännykän ja tabletin käyttöopastusta, sukupolvien kirkko ja ulkoilutapahtuma. Kaikki ohjelmat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
http://www.kulttuuriliminka.fi/vanhustenviikko2016/

Lue lisää »
KUNTOA KESKUSPUISTOSTAKIN
Liikuntaresepti ja -neuvonta -hankkeen myötä Limingan Keskuspuistoon on hankittu ulkoliikuntavälineitä. Laitteet on tarkoitettu aikuisten käyttöön ja ne sijaitsevat lasten leikkipuiston vieressä. Ennestään Limingassa välineitä on Rantakylässä ja Ojanperänkankaalla. Ulkoile ja testaa laitteita raittiissa syysilmassa. ”Sali” on auki jatkuvasti ja se on ilmainen.

Lue lisää »
Kulttuuritoimen järjestämä teatterimatka Kokkolan kaupunginteatteriin katsomaan Niskavuoren Hetaa la 15.10. Ilmoittautuminen 29.9. mennessä.
Lisätiedot alla olevasta linkistä.
http://www.kulttuuriliminka.fi/niskavuorenheta/

Lue lisää »
PAINO SANALLA HALLINTA

Lue lisää »
Tupoksen koulun kuudesluokkalaiset ovat tällä viikolla tutustuneet pyöräillen ja jalkaisin Vanhaan Liminkaan. Kuvassa ollaan paikallishistorian sydämessä museoalueella ja retkisääkin oli mitä parhain. //Tupoksen yhtenäiskoulu

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada ensimmäisenä tietoosi kotikuntasi ajankohtaiset asiat?

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja pysyt ajan hermolla!

Uutiskirje ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa.