Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu

Tapahtumat

Facebook

INFLUENSSAROKOTUKSET ALKAVAT TERVEYSKESKUKSESSA
Tänä vuonna influenssakausi on alkanut poikkeuksellisen aikaisin. Sen vuoksi aloitamme influenssarokotukset jo syyslomaviikolla 43.
Uudet, ylimääräiset rokotuspäivät ovat:
* ke 26.10 klo 8-15.30
* to 27.10 klo 8-15.30 ja
* pe 28.10 klo 8-14.30
Rokotuksille tulija, ilmoittaudu neuvonnassa.
Aikaisemmin sovitut rokotuspäivät pysyvät entisellään.

Lue lisää »
Tupoksen ysiluokkalaisten pressiklubista on koko sivun juttu Rantalakeudessa. Käykääpä kurkkaamassa. //Tupoksen yhtenäiskoulu

Lue lisää »
MAKSUTTA BUSSILLA
Syyslomaviikolla bussilla kaupungille tai kulttuuririentoihin? Onnistuisiko harrastusmatka bussilla? Syyslomaviikolla alle 17 –vuotiaat matkustavat maksutta Oulun joukkoliikenteessä.

Oulun joukkoliikenne tarjoaa syyslomaviikolla 24.-30.10.2016 maksuttomat matkat alle 17-vuotiaille Oulun joukkoliikenteen linjoilla 1-58 sekä citybusseissa. Maksua ei peritä kello 7-23 välisenä aikana alkavilta matkoilta.

Oulun kaupunki järjestää syyslomaviikolla useita tapahtumia, joihin pääset helposti bussilla. Voit myös matkustaa maksutta esimerkiksi Kempeleen ja Haukiputaan uimahalleihin sekä shoppailemaan Zeppeliiniin tai Kapteeniin. Nyt kannattaa ajaa bussilla! Ilmaisia bussimatkoja on tarjolla Oulun, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen ja Tyrnävän alueella.

Varaudu todistamaan ikäsi bussissa, jotta kuljettaja voi todeta oikeutesi maksuttomaan matkaan. Lähestyvä bussi ottaa sinut kyytiin kun heilautat näkyvästi kättäsi pysäkillä.

Kampanja-aikaa ei hyvitetä kausilipuille ja leimattuja arvolippumatkoja ei hyvitetä. Yöaikaan (klo 23-7) matkoista peristään normaali maksu myös alle 17-vuotiailta.

Lue lisää »
OJANPERÄÄ SANOIN JA SÄVELIN
Perjantaina 11.11. Limingassa on tarjolla laadukas Abrahamin pidot -oopperan teemalta.
klo 18 Heikki Sarvela -salissa:
luento Abraham Ojanperästä (1856 - 1916), luennoitsijana Ilmari Leppihalme. Luennon jälkeen ensi kesän oopperan taustaa valottavat osaltaan säveltäjä Jukka Linkola, ohjaaja ja libretisti Helena Tornberg sekä koreografi Jouni Prittinen.
klo 20 kirkossa Ojanperän tavan mukaan pidettävä kirkkokonsertti (köörikonsertti). Luvassa on mm. Oskar Merikantoa.
Seminaari on maksuton, kirkkokonsertiin on vapaa pääsy,
15 euron hintaisen ohjelman tuotto kohdennetaan lasten ja
nuorten ohjaukseen ja esiintymisvalmennukseen oopperatapahtumassa

Kuvissa Limingan tutun kirkon kaverina on Helsingin kolmas kirkko eli Johanneksenkirkko, jonka ensimmäisenä kanttorina Ojanperä oli liki 20 vuotta, aina kuolemaansa asti. Urkurina toimi hänen ystävänsä Oskar Merikanto.

Abraham Ojanperälle on avattu oma oheinen Facebook-sivusto
https://www.facebook.com/abrahamojanpera/?fref=ts

Lue lisää »
JOULU(KUVA)KALENTERI
Olemme täällä kunnassa näköjään jo joulunalustunnelmissa. Viime viikolla tällä sivustolla julistettiin yrityksille jouluinen miljöökilpailu. Joulukuvakalenterissa ei ole kyse kisasta, vaan samantapaisesta kuvatalkoosta, jonka toteutimme teidän kanssa kesällä. Aikomus on julkaista yksi teidän lähettämä kalenterikuva päivässä. Muistutamme vielä lähempänä asiasta ja kerromme lähettämisohjeet. Aihe on selkeä: joulu kaikilla mausteilla.

Lue lisää »
Tupoksen yhtenäiskoulun 5. luokan kuvataiteen valinnaisryhmä taiteili tilataideteoksen, jonka nimi on #muutamia #lehtiä //Tupoksen yhtenäiskoulu

Lue lisää »
59 YÖTÄ ILMOITTAUTUMISEEN, 71 JOULUUN

Lue lisää »
HYVÄÄ EPÄONNISTUMISEN PÄIVÄÄ
Tänään vietetään kansainvälistä epäonnistumisen päivää (http://dayforfailure.com/). Onnistumisten ja epäonnistumisten vaihtelut kuuluvat olennaisena osana kaikkeen kehittämistoimintaan. Oheisen kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläisen kirjeen tarkoituksena onkin kannustaa rohkeisiin kokeiluihin Kokeileva Suomi -kärkihankkeen (http://kokeilevasuomi.fi/etusivu) hengessä. Hankkeen aikana on havaittu, että epäonnistumisen pelko on yksi kaikkein merkittävimmistä kehittämistä ja uusien asioiden kokeilemista haittaavista tekijöistä.
http://kokeilevasuomi.fi/blogi/-/blogs/ministeri-vehvilaisen-kirje-kansallisena-epaonnistumisen-paivana

Lue lisää »
JOKO KÄVIT TAI KATSOIT?
Joko olet antanut läskipyörälle kyytiä Limingan uusilla maastopyöräilyreiteillä? Ensituntumaa voi hakea myös tämän videon kautta.
https://www.youtube.com/watch?v=mODv5GocSjY

Lue lisää »
VISIT LIMINKA
Limingan matkailun löydät Instagramista käyttäjänä VisitLiminka! Merkitse Limingan matkailuun, kulttuuriin tai tapahtumaan liittyvään kuvaan #visitliminka ja voimme jakaa kuvasi profiilissamme! Yritämme aktiivisesti bongata Liminka-aiheisia kuvia myös muista tägeistä kuten #liminganlahti #liminka #liminkabay ja #rantakylä. Liminka on hyvä kohde valokuvaajalle – sen todistavat ne upeat kuvat, joita olemme tähän mennessä saaneet! Kiitos siis jo tähän mennessä kuvansa jakaneille! 

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada ensimmäisenä tietoosi kotikuntasi ajankohtaiset asiat?

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja pysyt ajan hermolla!

Uutiskirje ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa.