Ilmoitustaulu | Palaute | Sähköinen asiointi | Yhteystiedot
Liminka
Valikko
Etusivu

Tapahtumat

29.06.2016 - 08.07.2016
50. musiikkiviikkojen konserttisarja
28.06.2016 - 28.10.2016
Limingan 50. musiikkileiri
02.07.2016
Limingan 8. Rantalakeusjuoksu
02.07.2016
Niittypäivä ja viikateniiton MM-kisat

Facebook

Vanhan Limingan museoalue on avoinna ti-su 12-17.
Vilho Lampi -museon kesänäyttelyssä Näillä lakeuksilla – Limingan Taidekoulu 50 vuotta.
Abraham Ojanperän juhlavuotta (syntymästä 160 vuotta, kuolemasta 100 vuotta) voi juhlistaa vaikkapa piipahtamalla oopperalaulajan ja laulupedagogin taiteilijakodissa, Aappolassa.
Molemmat museot sekä kesänäyttely yhdellä pääsymaksulla!

Lue lisää »
LIMINGAN UUSI MATKAILUSIVUSTO AVATTU
Kunnan Internetsivuista eriytetyn www.visitliminka.fi -matkailusivuston tarkoituksena on tuoda yhteen kunnan alueella toimivien matkailuyrittäjien ja muiden toimijoiden palvelut käyttäjäystävällisellä tavalla. Limingan matkailun ja VisitLiminka -sivustojen kantava teema on ”1 päivä, 1000 muistoa”, jossa korostuvat Limingan matkailupalvelut, jotka soveltuvat erinomaisesti unohtumattomien päiväreissujen toteuttamiseen. Sivuston ulkoasu ilmentää nuorekasta ja aktiivista kuntaa.

Toiminnoiltaan sivusto on jaettu osioihin ”Luonto&Linnut”, ”Lapsiperheet”, ”Liikunta”, ”Kulttuuri”, ”Ruoka&Shoppailu”, ”Majoitus” ja ”Kokouspalvelut”. Näistä löydät helposti tarvitsemasi tiedot. Lisäksi sivulta löydät tietoa Limingan pitkästä historiasta, kulkuyhteyksistä sekä tapahtumakalenterin. Myöhemmin sivut täydentyvät englanninkielisillä sivuilla.

Lue lisää »
LIMINKA "KYMPPIKERHOON"
Positiivinen vire jatkuu Limingassa, sillä kunnan väliluku ylitti 10 000 asukkaan rajan toukokuun lopussa. Tarkka väkiluku oli 10 017 asukasta. Asukasluvun kasvu mahdollistaa uusien kaupallisten palveluiden sijoittumisen kunnan alueelle. Kunnan pitkään jatkuneen kasvun pohjalla on hyvä sijainti Oulun ja pääliikenneväylien varressa, onnistunut tonttipolitiikka sekä ennen kaikkea hyvät ja toimivat peruspalvelut. Liminka on Suomen nuorin kunta, asukkaiden keski-iän ollessa 31,1 vuotta. Kunnan koulutustaso on seitsemänneksi korkein koko maassa.
Olemme tavoittaneet rajapyykin ylittäneen henkilön, jonka palkitsemme 9. - 10. syyskuuta järjestettävän Taiteilua-tapahtuman yhteydessä.
Yksi kasvavan kunnan merkki ovat rakennustyömaiden torninosturit, joita on Limingassa riittänyt.
Ohessa netti-Kalevan aamuinen uutinen:
http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/10-000-asukkaan-rajapyykki-ylittyi-limingassa/731656/

Lue lisää »
KOHTA KAJAHTAA

Lue lisää »
LIMINGAN PALLOKARHUJEN MINILIIGA TÄNÄÄN LIMINGASSA

Limingan urheilukentällä tänään klo 17-20 vuosina 09-10 syntyneiden Miniliiga (20 joukkuetta). Tulkaahan kannustamaan liminkalaiset voittoon!

Kentän laidalla on tarjolla myös maakunnan maukkaimmat hodarit, joten varaa hieman käteistä matkaan. Hodaribaari aukeaa jo klo 16:30 kaikkein nälkäisimmille! :)

http://www.limingankiekko.net/uutiset/13602/miniliiga-21-6

Lue lisää »
NETTISIVUMME UUDISTUIVAT

Lue lisää »
MINÄ SUOJELEN SINUA KAIKELTA!

Tänään Heikki Sarvela -salissa ainutlaatuinen Teekkaritorvien Ultra Bra -konsertti "Tule pelaamaan meidän kanssa krokettia" klo 18. Liput ovelta 15€/kpl. TERVETULOA NAUTTIMAAN!

http://www.groovething.fi/TT_TTBB/

Lue lisää »
KIITOS UPEASTA KONSERTISTA TT BIG BAND
Upea parin tunnin konsertti Heikki Sarvela -salissa oli todella komeaa musisointia, sooloja, laulua ja eläytymistä. Suuri kiitos TT Big Bandille, että tulitte Liminkaan soittamaan, toivottavasti näemme teidät pian uudelleen. Tarjolla oli perinteistä Big Band -musiikkia, Donna Summeria, Frank Sinatraa, ABBAa, musiikkia New Orleansista asti ja vanha herra Sammy Nesticoakin kuultiin. Laulajat Timo Kurkela ja Sini Alatalo - upeita ammattilaisia! Kiitos ja tervetuloa uudelleen!

Tunnelmakuvia ohessa!

Lue lisää »
LUONNONKUKKIENPÄIVÄN RETKI
tulevana sunnuntaina klo 12.00 Alakestilän arboretumissa, Värminkoskentie 20, 91900 Liminka. Oppaina Minna Tuomala ja J.P.Palohuhta.Tervetuloa kasviretkelle!
Vihervuoden tapahtumiin liittyvä retki on avoin kaikille ja maksuton. Retki sopii hyvin kaikenikäisille. Mukaan on hyvä varata lyijykynä, hyttysmyrkkyä ja suojaavat kengät, jopa kumisaappaat. Tiedotetta saa levittää vapaasti.
Tämän vuoden teemalaji on tuttuakin tutumpi koiranputki. Mutta miten siitä eroaa kumina, karhunputki, vuohenputki saatika erityisen myrkyllinen myrkkykeiso? Tule ottamaan selvää!
Kukkivin kesäkasviterveisin Lakeuden Luonto ry:n puolesta
Riitta Kärki
0405523139
https://fi-fi.facebook.com/LakeudenLuonto

Lue lisää »

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada ensimmäisenä tietoosi kotikuntasi ajankohtaiset asiat?

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja pysyt ajan hermolla!

Uutiskirje ilmestyy noin 5 kertaa vuodessa.