Lapsi hymyilee ja nojaa käsivarteensa.

Auta tekemään Limingasta entistäkin parempi paikka asua – osallistu kyselyyn!

Auta tekemään Limingasta entistäkin parempi paikka asua! Kiinnostuitko? Voit auttaa vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Kysely kartoittaa hyvinvointia tukevien palveluiden saavutettavuutta eri väestöryhmissä.

–  Kunta tarjoaa runsaasti erilaisia hyvinvointia tukevia palveluita kuntalaisilleen, mutta aina palvelut eivät kuitenkaan tavoita kohderyhmiä, jotka niistä hyötyisivät. Tämän kyselyn tarkoitus onkin kartoittaa saavutettavuuden haasteita, mutta myös niitä palveluita, joita juuri sinä kuntalaisena tarvitsisit. Kysely on suunnattu aivan kaikille liminkalaisille, kertoo henkilöstö- ja hyvinvointijohtaja Eliisa Tornberg.

Verkkokyselyn lisäksi kyselykaavaketta jaetaan kunnan ruokapalvelun ja kotihoidon asiakkaille. Voit täyttää kyselyn myös asioidessasi terveyskeskuksessa tai kirjastossa.

– Kuntien rooli vahvistuu tulevaisuudessa entisestään elinvoiman ja kuntalaisten hyvinvoinnin vahvistajina. Muutos on tässä tilanteessa todellakin mahdollisuus. Ja muutos tehdään yhdessä. Osallistumalla tähän kyselyyn annat tärkeää tietoa tulevaisuuden Limingan rakentamiseen, muun muassa siihen, mitkä asiat ovat tärkeitä kuntalaisten hyvinvoinnin kannalta, kertoo Tarja Vilmunen.

Kyselyllä selvitetään perustietojen lisäksi vastaajien elämäntilannetta, kiinnostuksen kohteita, erilaisten palvelujen käyttöä sekä mahdollisia saavutettavuuden esteitä. Tulokset julkaistaan kunnan verkkosivuilla, ja ne ovat kaikkien luettavissa. Kysely on anonyymi ja vastauslomakkeet käsitellään luottamuksellisesti. Aikaa vastaamiseen menee noin viisi minuuttia.

– Saatua tietoa hyödyntämällä voimme tehdä Limingasta taas piirun verran paremman asuinpaikan!

Kysely on avoinna 1.8. saakka ja pääset osallistumaan siihen tästä linkistä.