Avoimet ovet yläkoululaisten HaLi-harrastusryhmiin!

Tällä viikolla (vko 45) vietämme yläkoululaisten HaLi-harrastusryhmissä avointen ovien päiviä. Tarjoamme 7–9 -luokkalaisille mahdollisuuden kokeilla mieluisia harrastuksia. Harrastusryhmiin voi osallistua tällä viikolla ilman erillistä ilmoittautumista. Harrastustarjonnat ovat koulukohtaisia ja tarjolla on niin kuntosalia, höntsävuoroja, kiipeilyä, mopojen tuunausta sekä pelisuunnittelua.

HaLi-harrastustoimintaan kuuluu myös etsivän harrastustoiminnan toteuttaminen, jotta yhä useampi lapsi saisi mahdollisuuden harrastaa mieluista harrastusta koulupäivän yhteydessä. Kouluilla järjestetään yläkoululaisille suunnattua HaLi-harrastuskioskia välitunneilla. Kioskilla voi esittää harrastustoiveita sekä keskustella harrastamisesta mukavan tekemisen lomassa.

Tapahtumasta ja harrastusten aikatauluista on tiedotettu koululla sekä huoltajia ja yläkoulun oppilaita Wilman kautta. Wilma-viestillä toimitetun linkin kautta on mahdollista esittää toiveharrastuksia tai ilmoittautua mieluiseen harrastukseen.

–Harrastustoiveet ovat ensiarvoisen tärkeitä, joten niitä kannattaa esittää. Muodostamme vielä tämän syksyn aikana yläkoululaisille suunnattuja ja heidän toiveisiinsa perustuvia harrastusryhmiä, HaLi-koordinaattori Linda Jaakkola vinkkaa.