HaLi-harrastustoimintaan ilmoittautunut jo yli 300 perusopetusikäistä

HaLi – Harrastava Liminka -ryhmiin ilmoittautuminen on käynnistynyt. Nyt innokkaat HaLi-harrastajat pääsevät vihdoin tutustumaan tarjontaan sekä ilmoittautumaan ryhmiin, iloitsee HaLi-koordinaattori Linda Jaakkola. HaLi-harrastustoimintaan ilmoittautuminen käynnistyi 12.9 ja ryhmiin voi ilmoittautua 18.9. asti. Ilmoittautuminen alkoi viikon viiveellä, sillä haasteena oli ratkoa teknisiä ongelmia sekä löytää lasten toivomiin harrastuksiin ohjaajia peruuntuneiden tilalle.

Tälle vuodelle saimme käyttöön uuden HaLi – Harrastava Liminka -järjestelmän. Uusi järjestelmä helpottaa harrastuksiin ilmoittautumista sekä kohdennettua viestintää ryhmien alettua. Lisäksi lokakuussa ryhmät tullaan vapauttamaan, joka tarkoittaa sitä, että vapaille paikoille ilmoittautuminen on helppoa myös lukuvuoden aikana. Ilmoittautumissivusto on toteutettu Hellewi-järjestelmällä.

Viime viikolla Liminganlahden ja Tupoksen yhtenäiskouluilla vietettiin lajiesittelypäiviä. Etenkin Tupoksen lajiesittelypäivä oli menestys ja pisteillä vieraili suurin osa koululuokista. Tapahtumassa jaettiin oppilaille lajipassit. Mikäli lapsella ei vielä ole mieluisaa vapaa-ajan toimintaa tai harrastusta, passiin kirjatut lajipistekokeilut tukevat harrastuksen valintaa, Jaakkola vinkkaa.

Lajiesittelypäivä järjestettiin yhteistyössä ja HaLi – Harrastava Limingan lisäksi mukana olivat paikalliset yhdistykset kuten Limingan kiekko, Boreal Han Moo Do, 4H-yhdistys sekä Limingan liikunta- ja nuorisopalvelut.

HaLi-ryhmiin ilmoittautuminen päättyy 18.9. Koulukohtaiseen harrastustarjontaan pääsee tutustumaan ja ilmoittautumaan tästä linkistä.