Keltapaitainen henkilö lukee sanomalehteä.

Kevään kuntatiedote jaetaan tänään!

Joko kuntatiedote kolahti postilaatikkoosi? Lukupaketti on monipuolinen kattaus kunnan palveluista, tulevista tapahtumista ja meneillään olevista hankkeista. Esimakua kuntatiedotteen sisällöstä saat tästä:

Kevät houkuttelee kaivamaan fillarin talviteloilta viimeistään nyt – joko sinä olet tutustunut Limingan omaan maastopyöräreitistöön? Pyöräilypuitteiden kehittämisen asialla on Pyörällä kuuhun -hanke, josta voit lukea lisää kuntatiedotteesta. Mutta ollaan Limingassa liikunnan asialla laajemminkin: kunnan pitkäjänteinen liikunnanedistämistyö huomioitiin Pohjois-Pohjanmaan liikkuvin kunta 2021 -palkinnolla Urheilugaalassa.

– Kiitos tästä tunnustuksesta kuuluu liminkalaiselle liikuntaväelle, aktiivisille ohjaajille ja vetäjille, urheiluseuroille, yhdistyksille sekä liikunta-alan yrityksille. Kunnan rooli on toimia mahdollistajana ja tämä tunnustus on osoitus siitä, että tässä asiassa olemme onnistuneet hyvin, iloitsee kunnanjohtaja Pekka Rajala.

Tie­do­te jaetaan Ran­ta­la­keus-leh­den vä­lis­sä jo­kai­seen li­min­ka­lai­seen ta­lou­teen. Nautinnollisia lukuhetkiä!

Lue kuntatiedote pdf-muodossa tästä linkistä.