Kokouskuva Liminka-logolla

Kunnanhallitus päättää tänään avun antamisesta Ukrainaan

Tänään kokoontuva kunnanhallitus päättää Limingan kunnan osallistumisesta humanitaarisen avun antamiseen Ukrainaan. Esityslistalla on myös viime vuoden lopulla käsittelemättä olevat valtuustoaloitteet ja katsaus kuntalaisaloitteisiin, kertoo hallintojohtaja Tarja Vilmunen.

– Limingan kunnanhallituksen on vuosittain maaliskuun loppuun mennessä esitettävä valtuustolle luettelo valtuutettujen tekemistä ja kunnanhallitukselle lähetetyistä aloitteista, joita valtuusto ei edellisen vuoden loppuun mennessä ole lopullisesti käsitellyt.

Kuntalaisaloitteiden osalta Limingan kunnassa on ollut sama käytäntö. Aloitteiden luettelo liitetään kunnanvaltuuston pöytäkirjan liitteeksi ja se on luettavissa jälkikäteen kunnan kotisivuilla puolentoista vuoden ajan.

– Kunnanhallitus nimeää maanantaina ehdokkaansa seuraavien yhtiöiden hallituksiin: KOY Limingan Vanamo, Limingan kuitu ja Limingan Vesihuolto. Yhtiöiden yhtiökokoukset päättävät hallituksen jäsenistä. Kunnanhallitus on jo aiemmin nimennyt näihin yhtiöihin yhtiökokousedustajansa.

Kunnanhallitus myös esittää kunnanvaltuustolle vuoden 2022 talousarvioon muutoksia lukion peruskorjaukseen liittyen ja Ankkurinlahden pyloneiden pystytykseen liittyen.

Esityslistaan pääset tutustumaan tarkemmin tästä linkistä.