Useita pehmoleluja

Lelut kutsutaan kirjastolle ystävänpäiväjuhliin yökyläilyn merkeissä

Limingan ja Tupoksen kirjastot järjestävät pehmoleluille ja kovisleluille ystävänpäiväjuhlat helmikuussa. Lelun voi tuoda kirjastolle yökylään, jolloin ne pääsevät juhlimaan ystävänpäivää. Lelua noudettaessa mukaan saa valokuvia pehmojen ja kovisten seikkailuista kirjastolla.

– Pehmolelujen yötä on vietetty Limingan kirjastolla jo useamman kerran. Tällä kertaa mukaan otetaan myös kovisleluja viettämään juhlia ystävänpäiväviikolla. Tupoksen kirjastossa tapahtuma järjestetään nyt ensimmäisen kerran, ja onkin mielenkiintoista nähdä paljonko leluja löytää tiensä myös Tupoksen juhliin, kertoo kirjastonhoitaja Sanna Näätänen.

Limingan kirjastoon lelun voi tuoda keskiviikkona 15.2. klo 19 mennessä ja lelun voi noutaa seuraavana päivänä.

– Tupoksen kirjastoon lelun voi tuoda maanantaina 27.2. klo 19 mennessä. Tiistaina kirjasto on kiinni, joten lelun saa takaisin kotiin vasta keskiviikkona tai torstaina. Kannattaa siis valita sellainen lelu, jota ilman pärjää pari päivää, huomauttaa Tupoksen kirjastovirkailija Sari Kalliokangas.

Tapahtuman järjestämiseen osallistuu myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton Limingan paikallisyhdistys tukioppilaiden kanssa.