Limingan uuden liikuntahallin, Krankka-areenan julkisivu.

Limingan Krankka-areenan julkisen taiteen kilpailulle jatkoaikaa

Limingan kunta järjesti kaikille avoimen kilpailun liikuntahalli Krankka-areenan julkisen taiteen teoksesta. Teos on tarkoitus sijoittaa Krankka-areenan aulaan.

– Alkuperäiseen määräaikaan mennessä ehdotuksia saapui sen verran niukasti, että päätimme jatkaa kilpailua lokakuun loppuun, kertoo kirjasto- ja kulttuurijohtaja Janne Nevala.

Valittava teos on akustiikkalevyyn kiinnitettävä valokuva, joka jollakin tapaa liittyy liikuntaan tai urheiluun. Lisäksi toivotaan, että teoksella olisi jonkinlainen yhteys Liminkaan. Liikuntahallin sisustuksen yleisteemana on meri sekä vesi, mutta teoksen ei tarvitse noudattaa tätä yleisteemaa.

– Kilpailu on avoin aivan kaikille ja teoksen valinta toteutetaan anonyymisti. Toivomme kaikkien ikäluokkien, myös nuorten osallistumista kilpailuun. Nyt on hyvä tilaisuus vaikuttaa, miltä uusi Krankka-areena näyttää.

Nyt on hyvä tilaisuus vaikuttaa, miltä uusi Krankka-areena näyttää. – kirjasto- ja kulttuurijohtaja Janne Nevala

Lopullisen voittajateoksen valitsevat hallin pääasialliset käyttäjät, mutta esikarsinnan suorittaa Limingan kunnan Kulttuurikehitys-työryhmä. Valittavasta teoksesta maksetaan tekijälle palkkiona 2000 euroa. Kilpailuun osallistuneista kuvista voidaan myös mahdollisesti varata 1-2 teosta myöhempään käyttöön. Varatuista teoksista maksetaan tekijälle palkkiona 500 euroa.

Aikaa kilpailuteosten toimittamiseen on 31.10.2021 klo 16.00 asti. Myös aiempaan määräaikaan mennessä osallistuneet ovat mukana kilpailussa, eikä kuvia tarvitse toimittaa uudestaan. Lisätiedot hausta löytyvät tältä sivulta.