Kyltti Limingan Kotirantaan

Tule tutustumaan Limingan tonttitarjontaan Rakentajamessuille 22.-24. huhtikuuta!

Limingan kunnan tontit ovat esillä Rakentajamessuilla Ouluhallissa 22.-24. huhtikuuta. Tule tutustumaan Limingan messuosastoon ja kuulemaan, miten koti Limingassa mahdollistaisi sujuvamman arjen juuri sinulle. Suomen kekseliäin kunta tarjoaa kokemista, näkemistä ja tekemistä kaikenikäisille.

Kuntaa on esittelemässä monialainen joukko, jolta löytyy monipuolista tietoa vetovoimaisen ja vireän kasvukunnan palveluista. Mukana on myös varhaiskasvatus- ja opetushenkilöstöä, joka osaa kertoa kattavasti kunnan palveluista lapsiperheille.

Tervetuloa kotiin!

Saunaranta on omakotiasumisen uusi paratiisi keskellä hellivää luontoa, toimivien palveluiden äärellä ja vieläpä aivan kaupungin kainalossa. Kotiranta on puolestaan omakotiasumisen unelmakohde keskellä kauneinta maaseutua, aivan Limingan keskustan palveluiden äärellä. Molemmat alueet sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, kattavien lähipalveluiden tuntumassa ja monipuolisten liikkumis- ja harrastamismahdollisuuksien läheisyydessä.

Reilun kokoiset tontit ovat jatkuvassa myynnissä, kohtuulliseen hintaan. Varaaminen on helppoa ja stressitöntä, sillä Limingassa varaamiseen ei liity arvontoja tai jonotusta.

Yritystonteista kiinnostuneille tarjolla on tontteja muun muassa Ankkurilahdesta.

Löydät meidät messuosastolta 107

Limingan tonttitarjontaan voi osallistua ennakkoon tonttisivustolla, jonne pääset tästä. Lisätietoa Rakentajamessuista löydät puolestaan täältä.

Kuuntele myös hauska mutta informatiivinen radiomainos Kotirannan tonteista.