Yrittäjä Sanna Paavola vastaanotti tunnustuksen vammaisneuvoston puheenjohtaja Ritva Laitiselta.

Vammaisneuvosto palkitsi asenne-esteettömän Kuntokeskus MoWayn vammaisystävällisenä toimijana

Vammaisneuvosto palkitsi torstai-iltana järjestämässään juhlatilaisuudessa vammaisystävällisenä toimijana Kuntokeskus MoWayn.

– Päätimme jo vuoden alussa, että palkitsemme jonkun liminkalaisen yrityksen. Meillä oli kaikkiaan kuusi ehdokasta, joista neuvosto teki yksimielisen päätöksen, taustoittaa puheenjohtaja Ritva Laitinen.

Perusteluissa kerrotaan, että kuntokeskuksen tilat ovat avarat ja esteettömät. Kuntoilulaitteissa on otettu huomioon kaikenlaiset kuntoilijat, myös apuvälineitä käyttävät. Palkitussa kuntokeskuksessa kaikki esteettömyys ei kuitenkaan ole aineellista: MoWay on asenne-esteetön toimija, jonne aivan kaikki ovat tervetulleita! Kunniakirjan ja tunnustuslaatan vastaanotti yrittäjä Sanna Paavola.

– Kiitos todella paljon – tämä on ehkä tärkein tunnustus, mitä voimme saada. Olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että myös henkinen ympäristö on meillä turvallinen. Tämä on tärkeä huomionosoitus koko henkilökunnallemme.

Laitinen haastoi Paavolan miettimään sopivaa tunnustuksen saajaa seuraavaa vuotta ajatellen.

– Palkitsemisen tavoitteena on kiittää, mutta myös lisätä tietoisuutta siitä, mitä kaikkea esteettömyys tarkoittaa.

Limingan vammaisneuvosto on vammaisyhdistysten, kunnan viranomaisten ja päätöksentekijöiden yhteistyöfoorumi. Se osallistuu kaikkien hallinnonalojen suunnitteluun ja päätöksentekoon. Vammaisneuvosto ei ole kunnan virallinen toimintaelin vaan kuulemis- ja vaikuttamiskanava. Voit tutustua Limingan vammaisneuvoston toimintaan ja jäseniin tästä linkistä.

Vammaisneuvosto kokoontui vuoden viimeiseen kokoukseensa Liminganlahden luontokeskuksella.
Palkitsemistilaisuudessa olivat mukana (takarivissä) Mari Ansamaa, Maarit Satomaa, Tiina Hintikka, Suvi Laurila, (eturivissä) Salme Junnila, Sanna Mettovaara, Marika Salo, Ritva Laitinen ja Jarmo Laitinen.