KesäDuuni 2022

KesäDuuni 2022 -valmennukset

Pikkuduunia-hanke järjestää tänä keväänä KesäDuuni 2022 -valmennusten sarjan liminkalaisille nuorille. Ilmoittaudu mukaan!

1. Kaikki pikkuduuneista – Luo oma kesätyösi!

Kaikki pikkuduuneista -valmennus siirtyy ensi viikkoon! Sen sijaan järjestämme puolen tunnin KesäDuuni-infon.

Kenelle: Sulle, joka haluat luoda itse omannäköisen kesätyön. Valmennus on suunnattu liminkalaisille yli 15-vuotiaille nuorille.

Milloin: 28.4.2022 klo 16:30-19 16:30-17

Missä: Lakeustalolla ja etänä Teamsissa

Mitä: Valmennuksessa saat kaiken tarvittavan tiedon pikkuduunarina työskentelystä. Valmennuksessa ideoimme pikkuduuneja kesää varten omien vahvuuksiesi ja kiinnostustesi pohjalta. Saat vinkkejä oman työsi hinnoitteluun, markkinointiin, laskutukseen ja asiaskaspalveluun. Opit taatusti paljon hyödyllisiä taitoja kesää ja tulevaisuutta varten. Valmennuksessa on mahdollisuus tutustua myös muihin kesäpikkuduunareihin. 🙂

Valmennus alkaa puolen tunnin pikkuduuni-infolla, johon voi osallistua myös etänä. Infon jälkeen on työpaja, jossa pääset itse työstämään juuri sun näköistäsi kesäduunia. Kivat harjoitukset ja hyödylliset tietoiskut rytmittävät valmennusta. Valmennuksen parhaat palat yhdistetään 5.5. Palvelut pakettiin -valmennukseen. Tervetuloa silloin matkaan!

  • Mikä on Mahdollisuuksien kesä?
  • Mitä pikkuduunarina työskentely tarkoittaa?
  • Millaisia kokemuksia muilla nuorilla on pikkuduunailusta?
  • Miten kesäpikkuduunariksi pääsee?
  • Mitkä ois just sulle sopivia pikkuduuneja?
  • Mitkä on sun vahvuuksia?
  • Mitä kesäpikkuduunarina on hyvä tietää?
  • Mistä keikkoja kesäksi löytyy?
  • Mistä saat apua tarvittaessa?

Valmentajat: Kaisa & Johanna, Pikkuduunia-hanke

2. Palvelut pakettiin – Löydä asiakkaasi & markkinoi palvelusi!

Kenelle: Nuorille, jotka haluavat työllistää itsensä kesällä 4H-yrittäjinä tai kesäpikkuduunareina. Jos et ole aiemmin tehnyt pikkuduuneja tai perustanut vielä omaa 4H-yritystä, suosittelemme, että osallistut ensin 4H-yrityskoulutukseen tai Kaikki pikkuduuneista – Luo oma kesätyösi! -valmennukseen. On hyvä, jos sinulla on jo ainakin alustavasti tiedossa millaisia pikkuduunarin tai 4H-yrittäjän palveluja aiot kesällä tarjota.

Milloin: 5.5.2022 klo 16:30-19

Missä: Lakeustalolla (kysy etäosallistumismahdollisuutta)

Mitä: Tässä käytännönläheisessä valmennuksessa opit kenelle, missä ja miten sinun kannattaa markkinoida palveluasi, jotta asiakkaat löytävät sinut. Työpajassa tehdään houkuttelevat esitteet, flyerit ja somemainokset ilmaisella Canva-työkalulla. Opastamme Canvan käyttöön. Halutessasi saat työpajan jälkeen mukaasi valmiit tulosteet jaettavaksi. Valmennuksessa suunnitellaan porukalla myös 21.5. Limingassa järjestettävää ToriTempausta, jossa sulla on mahdollisuus mainostaa palvelujasi ihan oikeille asiakkaille ja löytää keikkoja kesälle!

Hox! Valmennukseen tarvitset mukaan kannettavan tietokoneen. Ota yhteyttä, jos lainakone on tarpeen.

Valmennus järjestetään yhteistyössä Limingan 4H-yhdistyksen kanssa.

3. Tienaa kevytyrittäjänä – Opi laskuttamaan työstäsi!

Kenelle: Sinulle, joka haluat tietää lisää kevytyrittäjyydestä ja oppia laskuttamaan työstäsi! Valmennus on suunnattu kesän 2022 pikkuduunareille ja pikkuduuneista kiinnostuneille.

Milloin: 9.5.2022 klo 16:30-18

Missä: Lakeustalolla ja etänä Teamsissa

Mitä: Valmennuksessa saat tietää miten voit tienata omaa rahaa helposti kevytyrittäjänä. Opit mitä tarkoittaa kevytyrittäjänä työskentely ja millaista tukea siihen on saatavilla. Käymme läpi laskun tekemisen ja lähettämisen Omapajan laskutustyökalulla kohta kohdalta. Valmennuksen jälkeen osaat laskuttaa pikkuduuneista – se on helppoa!

Jos olet jo ilmoittautunut kesäpikkuduunariksi ja aiot laskuttaa Omapajan kautta, suosittelemme, että rekisteröidyt Omapajan laskutuspalveluun ennen valmennusta täältä.

Valmennuksen aluksi on puolen tunnin info kevytyrittäjyydestä.

Valmennus järjestetään yhteistyössä Omapaja Oy:n kanssa. Valmentaja: Matti Jääskeläinen. Valmennuksessa voit kysyä Matilta kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset.

Ilmoittaudu nyt mukaan valmennuksiin!

Oletko valmis unelmiesi kesätyöhön? Tehdään yhdessä unelmista totta! Lähde rohkeasti mukaan KesäDuuni 2022 -valmennuksiin. Voit osallistua yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen valmennukseen. Parhaan hyödyn saat osallistumalla koko valmennussarjaan.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään valmennusta edeltävänä päivänä. Jäikö kysyttävää? Kaisan ja Johanna yhteystiedot löydät hankkeen etusivulta.

KesäDuuni 2022 -valmennusmainos