Liminganraitti LimmiFestin aikaan

Limmi Fest aiheuttaa poikkeuksia liikennejärjestelyihin

Kaiken kansan kirja- ja kuvituskarnevaali Limmi Fest alkaa huomenna 2.9. Tapahtuma on suunnattu pääasiassa lapsille ja nuorille, mutta varsinkin lauantain karnevaalipäivässä riittää koettavaa kaikenikäisille. Limmi Festin kummina toimii Huuhkajien kapteeni Tim Sparv, jonka nimmarilla varustettu pelipaita arvotaan lauantaina klo 15.30.

– Säätiedote lupaa viileää mutta aurinkoista säätä, joten puitteet ovat kunnossa mukavalle ulkoilmatapahtumalle – etenkin, kun saadaan vielä värikkäät sateenvarjot viritettyä Liminganraitin ylle, kertoo kirjasto- ja kulttuurijohtaja Janne Nevala.

Limmi Festiltä ei tarvitse poistua edes nälän vuoksi, sillä tarjolla on hengenkulttuurin lisäksi myös hyvää katuruokaa. Tapahtumia on Lakeustalon ja Limingan kirjaston ohella museoalueella. Kiroileva Siili-sarjakuvasta tuttu Milla Paloniemi on tavattavissa klo 13–15 Vilho Lampi-museon salissa. Samalla kannattaa piipahtaa myös muissa museoalueen kohteissa, sillä kesän viimeisen aukiolopäivän kunniaksi museoihin on vapaa pääsy klo 12–17.

Koko Limmi Festin ohjelma löytyy täältä.

Muutoksia liikennejärjestelyihin 4.9.2021

Limmi Festillä ei ole suuria vaikutuksia liikenteeseen, mutta Liminganraitti on suljettu 4. syyskuuta kello 10.30–15.00 välisenä aikana. Kiertotie Liminganraitin liikenteelle on järjestetty Meijerintien ja Kauppakadun kautta. Reitti on merkitty alla olevaan karttakuvaan.