Lapsi supersankariasussa

Mahdollisuuksien kesä Limingassa 2022

Mahdollisuuksien kesä on taas täällä! Mahdollisuuksien kesä Limingassa on Pikkuduunia-hankkeen nuorten kesätyöllistämiskampanja, jonka tarkoituksena on mahdollistaa liminkalaisille nuorille kesätyötä, sekä kotitalouksille ja yrittäjille kevyempi kesä. Haastamme kaikki liminkalaiset mukaan kampanjaan ja tarjoamaan nuorille kesätyötä!

Tutustu kesäpikkuduunareihin täällä.

Täältä voit ladata itsellesi kesäpikkuduunarin oppaan.

Tee tänä kesänä itse vähemmän – anna mahdollisuus nuorelle!

Lapset supersankariasuissa poseeraa tiellä

Tekisikö mielesi viettää tänä kesänä oikea loma ilman loputonta kodin työlistaa ja työleiriä? Kaipaavatko nurkat kuitenkin kunnostusta? Pihamaa putsausta? Pitäisikö pyörät huoltaa ajokuntoon? Mietitkö, mistä löytää oman perheen nuorelle kesätöitä? Tai itselle kätevä kaveri avuksi kesän kotihommiin?

Pyydä pikkuduunari avuksesi! Kesäpikkuduunareiden yhteystiedot löydät täältä.

Onko yrityksessäsi enemmän hommaa kuin ehdit tekemään? Haaveiletko lomasta ilman to do -listaa? Haluatko auttaa nuoria yrittäjyyden alkuun?

Klikkaa tästä ja ilmoita pikkuduuni!

Kaikki hoitui sovitusti ja ripeästi, aion hyödyntää hanketta jatkossakin. Saimme rahoille vastiketta!

Pikkuduunarit tekevät kesällä kotitalouksissa ja yrityksissä tunnin parin Pikkukeikkoja, toimivat Kotiapulaisina päivän kahden kerrallaan ja Kesälomittajina isommissa urakoissa. Katso täältä esimerkkejä Pikkuduunin kesäpaketeista – löydätkö itsesi Pikkukeikkojen, Kotiapulaisen tai Kesälomittajan tarvitsijoista?

Kesäpikkuduunarit ovat yleensä 16-25-vuotiaita, reippaita nuoria, joista moni työskentelee kevytyrittäjinä. Tällöin maksat työstä helposti laskulla ja voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Lähde sinäkin mukaan! Mahdollistat nuorelle tärkeän työelämäkokemuksen ja itsellesi vähän kevyemmän kesän.

Haluatko kuulla lisää? Täältä voit katsoa Mahdollisuuksien kesä -infon yrittäjille. Tälle sivulle on pian tulossa tallenne myös 31.3. järjestetystä infosta nuorille ja kotitalouksille. Hanketyöntekijöiden yhteystiedot löydät Pikkuduunia-hankkeen etusivulta.

Nuori, haluatko päästä mielekkääseen kesätyöhön ansaitsemaan rahaa sinua kiinnostavien tehtävien parissa? Lähde arjen apulaiseksi liminkalaiseen perheeseen tai paikalliseen yritykseen!

Lapsia supersankariasussa

Oletko perheen paras pyöränkorjaaja? Leikkaatko nurmen alta aikayksikön? Tykkäätkö siivota ja järjestellä paikkoja kuntoon? Vaihda oman kodin nurkat hetkeksi toisaalle ja näytä taitosi avun tarvitsijalle!

Oletko luova, tekemisestä nauttiva opiskelija, nuori ammattilainen? Haluatko kerryttää tulevaa ammattiasi varten arvokasta työkokemusta vaikkapa kodin pihaprojektin tai yrityksen somemarkkinoinnin parissa? Onko sinulla jokin taito tai harrastus, jota tekemällä haluaisit ansaita rahaa?

Nyt voit luoda itsellesi unelmiesi kesätyön! Kesäpikkuduunarit työskentelevät yleensä kevytyrittäjinä. Kevytyrittäjänä työskentelet yrittäjämäisesti, ilman omaa yritystä. Voit tutustua kevytyrittäjyyteen yhteistyökumppanimme Omapaja Oy:n sivuilla. Kätevän palkkalaskurin avulla voit laskea paljonko asiakkaalta laskutettavasta summasta sinulle jää käteen. Kesäpikkuduunarina saat meiltä tukea ja valmennusta kevytyrittäjänä toimimiseen. Lue lisää tästä linkistä. Tutustu kesäpikkuduunarin oppaaseen täällä.

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu pikkuduunin tekijäksi!

Kesäpikkuduunarina työskentely oli minusta hauskaa ja helppoa, itsenäistä mikä oli hyvä asia. Apua sai aina kun tarvitsi.

Pikkuduunin avulla löydät helposti kesäksi mielekästä tekemistä tai nuoren tekijän avuksi kodin tai yrityksen kesätöihin!

Lapsi nyrkkeilyhanskat kädessä

Haluatko kuulla lisää? Ota rohkeasti yhteyttä Pikkuduunia hanketyöntekijöihin Kaisaan ja Johannaan. Yhteystiedot löydät Pikkuduunia-hankkeen etusivulta.

Mahdollisuuksien kesä Limingassa -kampanjan suojelijana toimii Limingan kyläpäällikkö Pekka Rajala. Konsepti sai valtakunnallista tunnustusta kunta-alan innovatiivisena kehittämistekona Kuntatyö 2030 -gaalassa joulukuussa 2021. Limingan kunta haastaa muut Suomen kunnat mukaan työllistämään nuoria ja tarjoamaan heille mahdollisuuksien kesä. Katso täältä kyläpäällikön terveiset.

Mahdollisuuksien kesä 2021 -kampanjaan voit tutustua tästä linkistä.

Seuraa meitä somessa #MahdollisuuksienKesä #KesäPikkuduunia!