Kesän kukkia

Mahdollisuuksien Pikkuduunia: Kohti tulevaisuuden työtä

Pikkuduunia-hankkeen lähestyessä loppuaan haluamme kutsua Sinut mukaan muistelemaan kanssamme hankkeen huippuhetkiä ja pohtimaan yhdessä työn tulevaisuutta.

Pikkuduunia-hankkeen päätöstilaisuus pidetään 30.8.2022 klo 13-15.

Tilaisuus järjestetään Lakeustalolla (Liminganraitti 10 C, 2.krs.). Osallistua voi myös etänä. Linkki toimitetaan ilmoittautuneille.

Kaikki toiminnassa mukana olleet ja muutoin aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 28.8.2022 mennessä tästä linkistä!
tai Kaisalle p. 040 193 9166, kaisa.salmu@liminka.fi

Tapahtumassa jaamme reppuun kertyneitä oppeja ja oivalluksia matkan varrelta. Ääneen pääsevät tietysti myös pikkuduunarit ja heitä työllistäneet yrittäjät ja kotitaloudet. Vieraaksi saamme uuden työn arkkitehti Kati Raution Brossa Oy:sta. Lue Katin esittely alta.

Ohjelma 

Tervetulosanat
Kaisa & Johanna, Pikkuduunia-hanke

Mahdollisuuksien Pikkuduunia: kohti tulevaisuuden työtä!
Kaisa & Johanna yhdessä pikkuduunareiden ja yrittäjien kanssa

Nuorten Pikkuduunia ja Mahdollisuuksien kesä Limingassa
Kaisa & Johanna yhdessä nuorten ja nuoria työllistäneiden kotitalouksien kanssa

Rohkeus tekee meistä rajattomia
Kati Rautio, Brossa Oy

Loppuporinat

Kati Rautio

Pikkuduunin päätöstapahtuman vieraaksi saapuu työn ja kulttuurin muotoilija Kati Rautio Brossa Oy:stä!

Kati valmistui aikanaan itsekin ”tulevaisuuden työhön, jota ei ole vielä olemassa” ja perusti sittemmin oman yrityksen, Brossan uudistamaan työelämän kehittämistä.

”Tulevaisuuden työelämän job designeriksi” kutsuttu Kati oli jo ennen yrityksen perustamista 24-vuotiaana johtamassa työn ja kulttuurin uudistumista valtakunnallisessa IT- ja liiketoimintakentässä, vaikuttavin tuloksin. Inspiroivana pidetty Kati on tuttu näky vierailijaluennoitsijana Jyväskylän yliopiston työelämäopinnoissa. Lisäksi Kati on esikoiskirjailija.

Katin puheenvuorossa ”Rohkeus tekee meistä rajattomia” palataan hetkeksi takaisin Pikkuduunia -hanketiimin voimin synnytetyn, valtakunnallista tunnustusta saaneen ”Mahdollisuuksien kesä Limingassa” -kampanjan alkujuurille. Lisäksi pohditaan käynnissä olevaa työelämän murrosta ja sen mahdollisuuksia nuorille. Vai piileekö tulevaisuuden työelämässä hyödyntämättömiä mahdollisuuksia meille kaikille iästä riippumatta?

Tule mukaan mielenkiintoisen ohjelman pariin innostumaan pikkuduuneista ja inspiroitumaan tulevaisuuden työstä!

Pikkuduunia-hanke päättyy elokuun lopussa 2022. Lämmin kiitos kaikille hankkeessa mukana olleille yhteistyökumppaneille, kotitalouksille, yrittäjille ja yhdistyksille, sekä ihanille pikkuduunareille!

Tutustu Pikkuduunia-hankkeseen kotisivuillamme.