Kaksi lasta leikkimässä metsässä.

Mitä arvostat ympäristössäsi ja mitkä toimenpiteet ovat sinulle tärkeitä? – Vastaa kestävän kehityksen kyselyyn!

Ilmastonmuutos ja luontokato ovat globaaleja haasteita, joihin jokainen kunta voi vaikuttaa omalla toiminnallaan. Kestävän kehityksen Liminka -ohjelmatyöryhmän tehtävänä on laatia Liminkaan ensimmäinen ilmasto- ja ympäristöohjelma, jossa linjataan muun muassa kunnan ilmastotoimia ja -tavoitteita, kertoo hankeasiantuntija Laura Kelhä.

– Olemme erityisen kiinnostuneita kuulemaan, mitä liminkalaiset pitävät tärkeänä. Minkälaisia asioita liminkalaiset arvostavat ympäristössään ja millaiset toimenpiteet ovat liminkalaisista tärkeitä. Vastaamalla vaikutat ja autat meitä valmistelutyössä!

Kysely on avoinna 5.9.2022–23.9.2022 välisen ajan. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja vastaamiseen kuluu aikaa noin kymmenen minuuttia.

– Jokainen vastaus on meille tärkeä ja vastauksilla on merkitystä esimerkiksi tulevien tavoitteiden asettamisessa. Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Kestävän kehityksen Liminka -ohjelmatyöryhmän toimintaa tuetaan TUIKE – Tulevaisuuden ilmastoviisas ja kestävä Liminka -hankkeen kautta. Kysely toteutetaan yhtenä TUIKE-hankkeen toimenpiteistä. TUIKE-hankkeesta saat lisätietoa tästä linkistä. Ohjelmatyöryhmään voit tutustua puolestaan tästä linkistä.