Elämäsi Pikkuduunia - Pikkuduunia eri elämänvaiheisiin

Etsitkö pikkuduunia?

Löydä mahdollisuuksien Pikkuduuni!
Pikkuduuni sopii sinulle joka
 • etsit osa-aikaista tai keikkatyötä
 • haluat hankkia osaamista ja työkokemusta uudelta alalta tai
  tutustua erilaisiin työnantajiin
 • toivot pehmeää laskua työelämään
 • haluat tienata muun työn tai toimeentulon lisäksi
 • haluat kokeilla yrittäjyyttä kevyesti
Klikkaa tästä ja ilmoittaudu pikkuduunin tekijäksi! 

Me tuemme sinua työnhaussa, autamme löytämään sopivia pikkuduuneja ja toimimme tarvittaessa välittäjänä. Mietityttääkö jokin työnhaussa tai työelämään siirtymisessä? Etsitään yhdessä ratkaisuja ja otetaan seuraavat askeleet kohti toiveidesi pikkuduunia.

Pikkuduunin palvelukartta
Pikkuduunin palvelut työnhakijalle

Nuori, etsitkö pikkuduunia opiskelujen oheen? Haluaistiko lisää työkokemusta tai onko oma ala vielä hakusessa? Klikkaa Nuorten Pikkuduuniin! Voit lukea myös Mahdollisuuksien kesä 2021 -kampanjaan osallistuneiden nuorten kokemuksia pikkuduuneista täältä ja täältä. Kurkkaa myös Lindan yrittäjyystarina.

Tiesitkö, että yrittäjyyttä voi kokeilla kevyesti? Kevytyrittäjyys on keino ansaita lisätuloja omalla osaamisella tai mahdollisuus luoda itse oma unelmien työ. Kevytyrittäjänä työskentelet yrittäjämäisesti, ilman omaa yritystä. Tuemme ja ohjaamme kevytyrittäjyyden alkuun.

Tutustu kevytyrittäjänä työskentelevän Helin tarinaan.

Pikkuduunia tarjoaa omia palveluja myös perhevapaalta työelämään palaaville ja työhön paluuta pohtiville, eläkeläisille ja osatyökykyisille. Olemme tukenasi kaikissa elämäntilanteissa!

Facebookin Pikkuduunia Limingassa -ryhmässä voit esittäytyä työnhakijana ja löytää avoimia pikkuduuneja Limingasta. Kerro minkälaista pikkuduunia etsit ja millainen osaaja olet. Autamme mielellään esittelyn laatimisessa. Lue vielä tarkemmat julkaisuohjeet ryhmästä.

Pikkuduunia-hanke tarjoaa pikkuduunin hakijoille:
 • Yksilöllistä tukea ja vinkkejä työnhakuun
 • Koulutuksia ja valmennuksia
 • Vertaisryhmätoimintaa (ryhmiä perustetaan toiveiden mukaan)
 • Tapahtumia ja työpajoja
 • Pikkuduunien välityspalvelu
 • CV-hiomo ja sparrausta oman osaamisen sanoittamiseen
 • Opastusta kevytyrittäjänä toimimiseen ja laskutuspalvelun käyttöön
 • Tietoa työn tekemisen uusista muodoista ja mahdollisuuksista
 • Pikkuduunia Limingassa -ryhmä Facebookissa
 • Oma WhatsApp -ryhmä, josta saat ensimmäisenä tiedon avoimista pikkuduuneista

Hankkeen palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti liminkalaisille työnhakijoille ja muille pikkuduuneista kiinnostuneille. Kaikki palvelut ovat asiakkaillemme ilmaisia.

Pikkuduunailu oli hauskaa, monipuolista, omatoimista ja antoisaa. Opin uusia taitoja, kuten asiakaspalvelua, neuvottelutaitoa ja laskutuspalvelun käytön. Hyvää kokemusta tulevia töitä ajatellen!

Kesäpikkuduunareilta saatuja palautteita

Olen viime aikoina miettinyt paljon työtyytyväisyyttäni ja huomannut kaipaavani muutosta. On tullut paljon pyöriteltyä, että millaista työtä haluaisin tehdä, missä olisin hyvä ja myös ideoita yrittämiseen. Duunipajojen tehtävät auttoivat selkeyttämään omia taitoja, vahvuuksia ja kiinnostuksia. Saimme myös konkreettista apua työn hakemiseen, kun päivitimme CV:n nykyaikaiselle tasolle ja teimme profiilin LinkedIn:iin. Osallistuin työpajojen jälkeen vielä henkilökohtaiseen sparraukseen, jossa kävimme läpi yrittäjyyssuunnitelmaani ja sainkin siihen paljon tukea ja hyviä neuvoja. Sain tästä kokemuksesta paljon enemmän kuin osasin odottaa ja mielestäni jokaisen, joka miettii onko oikealla alalla tai etsii töitä, kannattaisi tarttua tällaiseen tilaisuuteen!

Jaana

Olin todella kiitollinen ja ilahtunut mahdollisuudesta että pääsin mukaan PikkuDuunia projektiin elämäni tienristeyksessä silloin kun olin neuvoton että mihin suuntaan loppuelämäni alkaa kulkemaan. Pien- ja yksilöryhmissä oli mukavaa ja turvallista keskittyä siihen omaan projektiin ammattitaitoisten sekä innostavien ihmisten ohjaamana. Muutaman tunnin aivoriihet olivat tehokkaita.

Terttu

Lähde sinäkin tekemään pikkuduunia ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Tai ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä seuraavaa askeltasi. Yhteystietomme löydät hankkeen etusivulta.

Seuraa meitä somessa!

Pikkuduunia Facebookissa

Pikkuduunia Limingassa -ryhmä

Löydät meidät myös Instagramista @pikkuduunia.

Tilaa Pikkuduunia-uutiskirje tästä linkistä!