Kuntosalin käyttöoikeus

Kuntosalin käyttöoikeuden hankinta ja ovien avaustavat

Huomioithan, että käyttöoikeus on aina henkilökohtainen. Käyttöoikeus kattaa kummankin kuntosalin vapaan käytön varauskalenterissa olevien varattujen aikojen ulkopuolella.

Kuntosalin vapaa käyttö mobiilitunnisteella:

Mikäli sinulla on älypuhelin käytössäsi, voit hankkia kuntosalin käyttöoikeuden ajasta ja paikasta riippumatta tilavarausportaalin kautta, jonne pääset tästä linkistä. Ovien avaus toimii tässä vaihtoehdossa mobiilitunnisteella ja käyttöoikeus on voimassa kuuden (6) kuukauden ajan. Maksuvälineenä toimii verkkopankki sekä luottokortti.

Kuntosalin vapaa käyttö avaintagilla:

Jos sinulla ei ole mahdollista käyttää älypuhelinta, voit hankkia ovien avaukseen tarvittavan avaintagin. Avaintagin saa hankittua Linnukka-hallin kahviosta (Lippitie 2, 91900 Liminka) tiistaisin klo 15.30–17.00. 

Avaintagi aktivoidaan kolmen arkipäivän kuluessa ostopäivästä ja käyttöoikeus on voimassa kuuden (6) kuukauden ajan. Maksuvälineenä toimii pankki- ja luottokortti. 

 

Kuntosalin käyttöoikeuden hinnat ja käyttöajat:

  • yli 18-vuotiaat 30 € / 6 kk
  • alle 18-vuotiaat ja aleryhmät 15 € / 6 kk
    • alennettuun käyttöoikeusmaksuun ovat oikeutettu alle 18-vuotiaat, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat sekä yli 65-vuotiaat
    • aleryhmän käyttöoikeuden hankkijan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan oikeus alennettuun käyttömaksuun

Uuden avaintagin hankkiminen (mikäli avaintagia ei ole entuudestaan):

  • 30 € (kertamaksu, ei pantti)
    • avaintagin hankintamaksuun lisätään käyttöoikeus (6 kk)

Linnukka-hallin kuntosali on käytettävissä arkisin 6.30-22.00, varauskalenterin varaukset huomioiden. Varauskalenteriin pääset tästä linkistä. Viikonloppuisin kuntosali on käytettävissä klo 6.30-22. Katso kuntosalin esittely tästä.

Tupoksen kuntosali on käytettävissä lukukausien aikana arkisin klo 6.308.00 ja 16.0022.00 ja lukukausien ulkopuolella klo 6.3022.00, varauskalenterin varaukset huomioiden. Varauskalenteriin pääset tästä linkistä. Viikonloppuisin käyttöaika on klo 6.30-22.00. Katso kuntosalin esittely tästä.