Kuntosalin käyttöoikeus

Kuntosalin käyttöoikeuden hankinta ja ovien avaustavat

Huomioithan, että käyttöoikeus on aina henkilökohtainen. Käyttöoikeus kattaa kummankin kuntosalin vapaan käytön.

 

Mobiilitunniste:

Mikäli sinulla on älypuhelin käytössäsi, voit hankkia kuntosalin käyttöoikeuden ajasta ja paikasta riippumatta tilavarausportaalin kautta, jonne pääset tästä. Ovien avaus toimii tässä vaihtoehdossa mobiilitunnisteella ja käyttöoikeus on voimassa kuuden (6) kuukauden ajan. Mobiilitunniste aktivoituu n. 30 minuutin päästä ostohetkestä. Maksuvälineenä toimii verkkopankki sekä luottokortti.

Huomioihan edun, jolla voi vaihtaa käyttämättömän avaintagin mobiilitunnisesteeseen ja saada kuuden kuukauden käyttöoikeuden veloituksetta. Etu on voimassa 1.11.2021–31.1.2022 välisen ajan. Avaintagin vaihtomahdollisuus maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-18 Linnukka-hallin (Lippitie 2, 91900 Liminka) kahviossa. 

 

Avaintagi:

Jos sinulla ei ole mahdollista käyttää älypuhelinta voit hankkia ovien avaukseen tarvittavan avaintagin. Avaintagin aktivointi- ja hankintamahdollisuus maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-18 Linnukka-hallin (Lippitie 2, 91900 Liminka) kahviossa. Avaintagi aktivoidaan kolmen arkipäivän kuluessa ostopäivästä ja käyttöoikeus on voimassa kuuden (6) kuukauden ajan. Maksuvälineenä toimii pankki- ja luottokortti.

Huomioithan, että aktivoimattomien avaintagien avaus päättyy kuntosaleille 8.11.2021. Jatkaaksesi kuntosalin käyttöä, sinun tulee uusia käyttöoikeus.

 

Kuntosalin käyttöoikeuden hinnat ja käyttöajat:

  • yli 18-vuotiaat 30 € / 6 kk
  • alle 18-vuotiaat ja aleryhmät 15 € / 6 kk
    • alennettuun käyttöoikeusmaksuun ovat oikeutettu alle 18-vuotiaat, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat sekä yli 65-vuotiaat
    • aleryhmän käyttöoikeuden hankkijan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan oikeus alennettuun käyttömaksuun

Uuden avaintagin hankkiminen (mikäli avaintagia ei ole entuudestaan):

  • 30 € (kertamaksu, ei pantti)
    • avaintagin hankintamaksuun lisätään käyttöoikeus (6 kk)

Linnukka-hallin kuntosali on käytettävissä arkisin 6.30-22.00, varauskalenterin varaukset huomioiden. Varauskalenteriin pääset tästä linkistä. Viikonloppuisin kuntosali on käytettävissä klo 6.30-22. Katso kuntosalin esittely tästä.

Tupoksen kuntosali on käytettävissä lukukausien aikana arkisin klo 6.308.00 ja 16.0022.00 ja lukukausien ulkopuolella klo 6.3022.00, varauskalenterin varaukset huomioiden. Varauskalenteriin pääset tästä linkistä. Viikonloppuisin käyttöaika on klo 6.30-22.00. Katso kuntosalin esittely tästä.